Η Μαρία Ναυπλιώτου, Φωτογραφία: NDP photo agency
Η Μαρία Ναυπλιώτου, Φωτογραφία: NDP photo agency
INSTAGRAM MOMENTS

Μαρία Ναυπλιώτου: Οι άψογες αναλογίες της σε ονειρεμένη παραλία της Ελλάδας


To καλοκαίρι είναι εδώ και μικρές αποδράσεις εκτός (ή και εντός) Αττικής δίνουν ανάσα στην καθημερινότητά μας λίγο πριν το μεγάλο διάλειμμα των διακοπών.

Η Μαρία Ναυπλιώτου μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της, μία φωτογραφία της με μαύρο μπικίνι από τις διακοπές της σε ένα εξωτικό μέρος της Ελλάδας.

Η ηθοποιός βρέθηκε στο Γαϊδουρονήσι Λασιθίου (ή αλλιώς Χρυσή) και απόλαυσε τη θάλασσα και το εξωτικό φυσικό τοπίο δημοσιεύοντας βίντεο και φωτογραφίες.

Η Μαρία Ναυπλιώτου μοιράστηκε ένα κλικ κλείνοντας μέσα σε αυτό όλη την ανεμελιά του καλοκαιριού, όλη την χαλάρωση που χρειαζόμαστε.

Για πρώτη φορά η Μαρία Ναυπλιώτου ποζάρει με μπικίνι με φόντο μια ονειρική παραλία και οι αναλογίες της είναι άψογες. 

Δείτε εδώ:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Στη Χρυσή..βόλτες..γνωριμίες..ηλιοβασίλεμα..μαγεία..#greece #holidays #paradise

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη marianafpliotou (@marianafpliotou) στις 23 Ιούν, 2019 στις 7:45 πμ PDT

Το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι για τη Μαρία Ναυπλιώτου είναι η ομορφιά της. Εκπέμπει λάμψη, φινέτσα, ποιότητα. Η ηθοποιός που άφησε το μπαλέτο για να στραφεί στο θέατρο, είναι πολλά παραπάνω. Ισως γιατί στην εξωτερική της όψη καθρεφτίζεται ο εσωτερικός της κόσμος.

Δείτε εδώ το βίντεο που δημοσίευσε στο προφίλ της από το μαγικό μέρος:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Χωρίς λόγια!!! #greece #holidays #paradise

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη marianafpliotou (@marianafpliotou) στις 23 Ιούν, 2019 στις 7:30 πμ PDT

«Δεν ξέρω αν ήμουν όμορφη από μικρή. Στο σπίτι δεν το συζητούσαμε ποτέ. Κι οι γονείς μου ήταν όμορφοι, αλλά δεν μάθαμε να δίνουμε σημασία στην εξωτερική εμφάνιση. Νομίζω ότι θεωρούσαμε δεδομένη την ομορφιά στην οικογένειά μου. Προσωπικά την ανακάλυψα όταν μπήκα στο θέατρο. Γιατί πριν, στον χορό, και ακέφαλη να είσαι, μάλλον δεν θα το προσέξουν -το σώμα κυριαρχεί. Στο θέατρο είναι αλλιώς. Το συνειδητοποίησα μπαίνοντας στη σχολή. Ηταν λίγο σοκαριστικό. Είχα μάθει να δουλεύω από μέσα προς τα έξω και όχι από έξω προς τα μέσα και ξαφνικά αναφέρονταν σε κάτι το οποίο πραγματικά πίστευα ότι δεν θα μου χρησίμευε σε τίποτα. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν χρησιμοποιήσει την ομορφιά τους. Εγώ όχι. Δεν είχα συνείδηση του πράγματος. Αργησα να το εκτιμήσω. Μάλλον περισσότερο τώρα το εκτιμάω που θα το αποχαιρετίσω» έχει δηλώσει η Μαρία Ναυπλιώτου σε συνέντευξή της στη BOVARY.

Εντωμεταξύ, τα γυρίσματα για την αγαπημένη τηλεοπτική σειρά «Λόγω Τιμής» συνεχίζονται και η Μαρία Ναυπλιώτου είνα μέρος του δυνατού καστ.

Δείτε εδώ τη φωτογραφία από τα γυρίσματα:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Big night out @vickyvolioti_official #LogoTimis #20xroniameta @skaitv.gr

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Λόγω Τιμής / Word of Honour (@logotimis) στις 23 Ιούν, 2019 στις 1:50 μμ PDT

Διαβάστε επίσης: Μαρία Ναυπλιώτου: Εχω επιλέξει την ελευθερία μου, αλλά την έχω πληρώσει

Η επιτομή της κομψότητας -Η Μαρία Ναυπλιώτου εντυπωσίασε με ολόλευκο look