Η Κατερίνα Διδασκάλου, Φωτογραφία: NDP photo agency
Η Κατερίνα Διδασκάλου, Φωτογραφία: NDP photo agency
ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΚΟΡΗ

Σπάνια έξοδος της Κατερίνας Διδασκάλου με την κόρη της -Σε συναυλία στο Ηρώδειο


Η ηθοποιός Κατερίνα Διδασκάλου απόλαυσε τη μοναδική φωνή της Loreena McKennitt στο Ηρώδειο μαζί με την κόρη της, Μαρκέλλα. 

Μαμά και κόρη πόζαραν μαζί στον φωτογραφικό φακό και μπορούμε να πούμε ότι μοιάζουν αρκετά. 

Η Κατερίνα Διδασκάλου έχει επιλέξει να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο, δεν θα μπορούσε να αρνηθεί μία έξοδο με την όμορφη κόρη της.

Η Μαρκέλλα Βέη έχει σπουδάσει ναυτιλιακά και δεν ασχολήθηκε με την υποκριτική. 

Η Κατερίνα Διδασκάλου έχει δύο κόρες, την Μαρκέλλα και την Φλώρα που απέκτησε από τον πρώτο της γάμο και έναν γιο, τον Διόνυσο από τον δεύτερο γάμο της. 

Έχοντας στο πλευρό της την μικρότερη από τις δυο κόρες της, την 29χρονη Μαρκέλλα, η Κατερίνα Διδασκάλου πόζαρε στο φωτογραφικό φακό και για μια ακόμη φορά έδειξε πόσο ευτυχισμένη μητέρα είναι. 

NDP photo agency
NDP photo agency

Η ίδια η Κατερίνα Διδασκάλου είχε δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξή της: «Στις κόρες μου ήμουν πιο κοντά τους. Ήμουν πιτσιρίκα όταν τις έκανα και έχουν δει άλλα πράγματα από μένα. Φοβερά πάρτι γενεθλίων στο σπίτι, με απίστευτες τούρτες, ενώ στο αγόρι μου δεν αντέχω, δεν έχω χρόνο. Οι αντοχές μοιράζονται όταν δεν είσαι 25 αλλά 45. Μου κάνουν κριτική εφ’ όλης της ύλης. Ειδικά με τη μεγάλη μιλάμε ανοιχτά. Λαμβάνω σοβαρά υπόψη μου όσα μου λένε. Οι κόρες μου με έσωσαν από πολλά, μου έδωσαν δύναμη. Όταν αποκτάς παιδιά, όλα αμβλύνονται, βλέπεις ότι η σοβαρότητα των πραγμάτων είναι αλλού».