H Λορίν Χάτον, Φωτογραφία: ΑP images/Kamil Zihnioglu
H Λορίν Χάτον, Φωτογραφία: ΑP images/Kamil Zihnioglu
PARIS FASHION WEEK

Η Λορίν Χάτον στην πασαρέλα του Valentino -Μια γυναίκα θρύλος της μόδας αποθεώνεται στο Παρίσι


H 75χρονη Λορίν Χάτον, ο θρύλος της μόδας και η γυναίκα με τη διαχρονική της ομορφιά, περπάτησε στην πασαρέλα του οίκου Valentino στο Παρίσι. 

Η Λορίν Χάτον αποθεώθηκε από το κοινό που παρακολούθησε το μοναδικό fashion show και έκλεψε την πάρασταση. 

Δικαίως απέσπασε το θερμότερο χειροκρότημα στην επίδειξη μόδας του διάσημου οίκου καθώς πραγματοποίησε μια σπάνια εμφάνιση στην πασαρέλα, το χώρο που την ανέδειξε τη δεκαετία του 60. 

H Λορίν Χάτον έκανε εμφάνιση στο catwalk μαζί με την Gigi Hadid και την Kaia Gerber, τη νέα γενιά του μόντελινγκ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η μεγαλύτερη σε ηλικία γυναίκα που εμφανίστηκε ποτέ σε εξώφυλλο περιοδικού Vogue στον κόσμο.

H 75χρονη ήταν ένα από τα κορυφαία μοντέλα της Αμερικής και αποτέλεσε σύμβολο ομορφιάς. Η Λορίν Χάτον κατέχει το ρεκόρ στην ιστορία του περιοδικού με περισσότερα από 40 εξώφυλλα.

Apimages
Apimages

H γυναίκα θρύλος της μόδας παρουσίασε την χειμερινή συλλογή του οίκου για το 2020 και το χειροκρότημα κράτησε από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στην πασαρέλα μέχρι την ώρα του φινάλε. 

Ωστόσο είχε μια άτυχη στιγμή στο φινάλε και έπεσε κάτω, αλλά αμέσως τα υπόλοιπα μοντέλα την βοήθησαν να σηκωθεί και να συνεχίσει το fashion show. 

Η τελευταία φορά που περπάτησε στην πασαρέλα ήταν για το fashion show του οίκου Bottega Veneta το 2016, στο πλευρό της Gigi Hadid. 

apimages
apimages