vicky_koulianoy/ Instagram
vicky_koulianoy/ Instagram
VINTAGE

Oταν η Βίκυ Κουλιανού περπάτησε στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου στα 90s με hot trends του σήμερα


Οι κορυφαίοι σχεδιαστές μόδας είναι αυτοί που χτίζουν το μέλλον της. Ο χρόνος είναι ο μεγαλύτερος κριτής μιας τάσης: είναι αυτός που καθορίζει την διαδρομή και την αξία της.

Οταν είσαι πρωτοπόρος βλέπεις πολύ μακριά, δεκαετίες μπροστά από την εποχή σου.

Μια φωτογραφία που είδαμε στον λογαριασμό της Βίκυς Κουλιανού στο Instagram είναι η τρανή απόδειξη της διορατικότητας των μεγάλων μόδιστρων.

Η εμφάνιση του σουπερ μόντελ στην πασαρέλα, στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου στο σόου του Gianfranco Ferré για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 1992, αποδεικνύει ότι η μόδα κάνει κύκλους.

Παρατηρήστε καλά την φωτογραφία: πλούσιο, εκτυφλωτικό χρώμα, παγιέτες, statement αξεσουάρ που έχουν θαλασσινή αύρα και αυτό το καλοκαίρι είναι hot.

Ενα outfit που μηδενίζει τις χρονικές αποστάσεις και δείχνει την φρεσκάδα του σχεδιαστικού οράματος του Gianfranco Ferré.

vicky_koulianoy/ Instagram
vicky_koulianoy/ Instagram

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Bίκυ Κουλιανού κάνει rewind σε στιγμές από χρυσή δεκαετία της μόδας. Σε προηγούμενη ανάρτησή της έχουμε δει ξανά να φορά δημιουργίες από το παρελθόν που είχαν βλέμμα προς το μέλλον. 

Το oufit στην παρακάτω φωτογραφία (ξανά με την υπογραφή του Gianfranco Ferré) περιλαμβάνει τάσεις που είναι στην πρώτη γραμμή σήμερα. 

vicky_koulianoy/ Instagram
vicky_koulianoy/ Instagram