Φωτογραφία: Facebook/Yanna Darillis
Φωτογραφία: Facebook/Yanna Darillis
23|07|2019 12:17
SHARE
ΤΙΜΗΜΕΝΑ 90S

Γιάννα Νταρίλη: Η γυμνάστρια των 90s σε σπάνια εμφάνιση -Ήρθε από την Νέα Υόρκη και παρακολούθησε παράσταση


Όλα ξεκίνησαν το 1993, όταν οι υπεύθυνοι της εκπομπής «Πρωινή Δροσιά» την ανακάλυψαν σε μια ξαπλώστρα στην παραλία και την κάλεσαν να μιλήσει στον αέρα. 

Από τότε η ξανθιά καλλίγραμμη Ελληνοαμερικανίδα (μαζί με το αντίπαλο δέος της, την Σούζαν Άσμπι) μονοπώλησε τις γυμναστικές στήλες των εκπομπών. Πρωινός Καφές, Star Cafe, άλλες lifestyle εκπομπές, ακόμη και μια μίνι σειρά ντοκιμαντέρ παρουσίαζε, την εποχή των Ολυμπιακών Αγώνων. 
Αυτές όμως οι παλιές καλές εποχές έχουν περάσει ανεπιστρεπτί και οι γυναίκες άφησαν την τηλεόραση για τα γυμναστήρια. Κάτι που έκανε καλό στις γυναίκες αλλά κακό στη δουλειά της Γιάννας Νταρίλη. Έτσι λοιπόν, η διάσημη τηλεγυμνάστρια, μάζεψε τα πράγματά της και εγκατέλειψε την Ελλάδα πριν την κρίση, συγκεκριμένα το 2005, για τις Ηνωμένες Πολιτείες και τη γενέτειρά της, Νέα Υόρκη.
Σήμερα η κυρία Νταρίλη διανύει μια πολύ επιτυχημένη πορεία στα αμερικανικά μίντια καθώς το 2012 αγόρασε ένα ομογενειακό τηλεοπτικό κανάλι με όνομα New Greek TV. Εκτός από ιδιοκτήτρια, η γυμνάστρια έχει και δική της εκπομπή με τίτλο «Καλημέρα USA».
Είναι παντρεμένη με τον Γιώργο Ψιψίκα εδώ και περίπου 7 χρόνια. Στην Ελλάδα βρέθηκε στο Θέατρο Άλσος για να παρακολουθήσει την παράσταση «Το δικό μας σινεμά».

Η αλήθεια είναι πως η όμορφη γυμνάστρια παραμένει κούκλα, με εντυπωσιακό σώμα και αυτό το elegance, made in USA.