Ο ηθοποιός Γιώργος Χρυσοστόμου, Φωτογραφία: NDP photo agency
Ο ηθοποιός Γιώργος Χρυσοστόμου, Φωτογραφία: NDP photo agency
INSTAGRAM

Τηλεοπτικό comeback για τον Γιώργο Χρυσοστόμου στο «Λόγω Τιμής» -Η πρώτη φωτογραφία


Ο ηθοποιός Γιώργος Χρυσοστόμου θα συμμετέχει στην πολυσυζητημένη σειρά «Λόγω Τιμής 20 χρόνια μετά» που θα προβληθεί τον Σεπτέμβριο στον ΣΚΑΪ. 

Η φωτογραφία του ηθοποιού, που απέσπασε το βραβείο Χορν το 2014, κυκλοφορεί στα social media από τον επίσημο λογαριασμό της τηλεοπτικής σειράς. 

«Ο Γιώργος Χρυσοστόμου συμμετέχει στο «Λόγω Τιμής, 20 χρόνια μετά». Είναι ο Δημήτρης. Μπορείτε να μαντέψετε τον ρόλο του;» αναφέρει χαρακτηριστικά η λεζάντα της φωτογραφίας που δείχνει τον ηθοποιό στα γυρίσματα της σειράς «Λόγω Τιμής».

Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό ποιο ρόλο θα υποδυθεί ο ηθοποιός και πώς θα καταφέρει να επηρεάσει την εξέλιξη της πλοκής.

Αξίζει να σημειθωεί ότι ο Γιώργος Χρυστοστόμου έχει παραχωρήσει συνέντευξη στη BOVARY όπου μεταξύ άλλων έχει σημειώσει: «Μπήκα από νωρίς σε θεατρικές ομάδες, και είπα στους γονείς μου μην ξοδευτούν για πανελλήνιες. Δεν είχα σκοπό να δώσω. Θεωρώ ότι ενστικτωδώς από το τέλος του δημοτικού είχα αποφασίσει τι θα κάνω. Μόλις πήρα το απολυτήριό μου, έδωσα στο Εθνικό και στο ΚΘΒΕ. Μπήκα πρώτος με υποτροφία στο ΚΘΒΕ. Πεντακόσιες χιλιάδες δραχμές... Κι έφυγα».

«Δεν ξέρω αν ήμουν φυσικό ταλέντο. Ξέρω ότι έψαχνα να βρω τη θέση μου μέσα στην οικογένεια και μαζί με μια βιβλιοθήκη που υπήρχε στη Βασιλική Επαυλη στη Ρόδο, ξεκίνησα να διαβάζω νεοελληνικό θέατρο. Πρωταγωνιστής σε κωμωδία του Ψαθά σε μαθητικούς αγώνες, και μόλις είπα την πρώτη ατάκα, έπεσε το θέατρο από τα γέλια. «Το΄χω» είπα. Οι γονείς μου δεν ήθελαν. Φοβόντουσαν που θα φύγω, μην μπλέξω με ναρκωτικά, με αλκοόλ και τέτοια... 

Δείτε εδώ:

Διαβάστε επίσης: Γιώργος Χρυσοστόμου: «Για μια οκταετία είχα πάρει την κάτω βόλτα»