Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Φωτογραφία: NDP photo agency
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Φωτογραφία: NDP photo agency
SUMMER 2019

Οι διακοπές του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στους Παξούς -Ολες οι στιγμές του σε ένα βίντεο


Οι διακοπές του Χριστόφορου Παπακαλιάτη ξεκίνησαν και φυσικά ο προορισμός του είναι οι Παξοί που τόσο πολύ αγαπά. 

Οι Παξοί έχουν ξεχωριστή θέση στη καρδιά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, ο οποίος κάθε χρόνο δεν παραλείπει να επισκέπτεται. 

Οπως κάθε καλοκαίρι έτσι και φέτος ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος πήγε στο όμορφο νησί του Ιονίου και οι αναρτήσεις του στο Instagram τράβηξαν την προσοχή μας. 

Φορώντας το μαγιό του, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης χάρισε μια selfie στους διαδικτυακούς του φίλους και οι θαυμάστριές του τρελάθηκαν με την ακαταμάχητη γοητεία του. 

Στη συνέχεια δημοσίευσε ένα βίντεο με τις στιγμές του στους Παξούς για να δώσει μια γεύση από τις προσωπικές στιγμές του στο αγαπημένο του νησί. 

Δείτε εδώ τις αναρτήσεις του στο Instagram:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Paxos 2019 Διαχρονική λατρεία!!! #island #summer #home #timeless #familyvisit

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christopher Papakaliatis (@cpapakaliatis) στις 6 Αύγ, 2019 στις 10:46 πμ PDT

O Χριστόφορος Παπακαλιάτης σε συνέντευξη που παραχώρησε στη BOVARY έχει σημειώσει για τα παιδικά του χρόνια: «Νομίζω η μητέρα μου φρόντισε να μας μεγαλώσει και εμένα και τον αδελφό μου, πολύ χαλαρά και κανονικά. Ήταν βλέπεις και τα ‘80ς που είχαμε ακόμα την ελευθερία να παίζουμε άφοβα στην γειτονιά με ποδήλατα. Θυμάμαι πολλές εκδρομές με το αυτοκίνητο, πολύ σινεμά και θέατρο, πολύ κόσμο στο σπίτι, πάντα μουσική και κουβέντες. Εγώ τρελαινόμουν να ακούω τους μεγάλους να μιλάνε και έτσι να με παίρνει ο ύπνος… Γενικά, περνούσαμε πολύ χρόνο με την μητέρα μου οι τρεις μας, και φρόντιζε πάντα να μας παρέχει εικόνες ασφάλειας. Φυσικά καθοριστικό ρόλο παίξανε και η γιαγιά με τον παππού. Μετά, θυμάμαι πάντα τα πολλά ταξίδια που πήγαινα με τον πατέρα μου. Μια συνεχόμενη κίνηση. Θυμάμαι τα ξενοδοχεία, τα αεροπλάνα, τα αεροδρόμια και τις μυρωδιές από τις διαφορετικές χώρες που προσγειωνόμασταν. Ακόμα και σήμερα μόλις φτάσω σε μια χώρα, το πρώτο πράγμα που μου έρχεται μόλις βγω έξω,είναι αυτές οι μυρωδιές. Μπορεί τον πατέρα μου να τον έβλεπα λιγότερο, αλλά πάντα τον έβλεπα. Πάντα ήταν στην ζωή μου». 

Διαβάστε επίσης: Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Μας συστήνει τον πατέρα του, Μανώλη, στο Instagram

Xριστόφορος Παπακαλιάτης: «Αν δεν μου ζητάς, θα σου δώσω τα πάντα»