AP Images
AP Images
STYLING TIP

Tα διακριτικά σκουλαρίκια της βασίλισσας Λετίθια ταιριάζουν με όλα -Το στιλ που δείχνει πάντα ακριβό


Τα κοσμήματα χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: σε αυτά που «φωνάζουν» για να τα προσέξουν και σε αυτά που δεν χρειάζεται να πουν τίποτα για να γίνουν αντικείμενο παρατήρησης και θαυμασμού -να επιτύχουν, δηλαδή, αυτό για το οποίο είναι φτιαγμένα.

Η μίνιμαλ κομψότητά τους είναι αρκετή. Η βασίλισσα Λετίθια είναι, αναμφισβήτητα, υπέρμαχος της δεύτερης κατηγορίας. Δεν την έχουμε δει ποτέ με κάποιο oversized κόσμημα, ούτε με κάποιο αξεσουάρ που θέλει να μας πείσει ότι είναι ακριβό.

Αν παρατηρήσει κανείς προσεκτικά τις εμφανίσεις της πριγκίπισσας, θα διαπιστώσει ότι κάθε κομμάτι που επιλέγει είναι εύκολο να ενταχθεί στην ντουλάπα (και την μπιζουτιέρα!) κάθε γυναίκας. Στην αγορά, υπάρχουν αμέτρητες οικονομικές εκδοχές των κομματιών που επιλέγει η Λετίθια.

Ενα ζευγάρι σκουλαρίκια που επέλεξε σε πρόσφατη δημόσια εμφάνισή της, μας κίνησε το ενδιαφέρον. Τόσο διακριτικό, τόσο μίνιμαλ, τόσο chic. Η βασίλισσα Λετίθια συνδύασε ένα φόρεμα Carolina Herrera (με clutch του ίδιου οίκου και χρυσά πέδιλα Jimmy Choo) με μικρούς, χρυσούς κρίκους.

Ακόμα κι αν η μόδα στα κοσμήματα είναι αρκετά πληθωρική και εξωστρεφής τις τελευταίες σεζόν -μιας και τα oversized κοσμήματα ζουν μια δυνατή στιγμή-, πιστεύουμε ότι τα μικρά και πολύ διακριτικά κοσμήματα δείχνουν πάντα ακριβά, ακόμα κι αν είναι πάρα πολύ οικονομικά.

Τα μικρά χρυσά hoops είναι ένα κόσμημα που δεν θα περάσει εύκολα απαρατήρητο και θα κάνει κάθε σου εμφάνιση να δείχνει luxurious.

Getty Images / Ideal Image
Getty Images / Ideal Image