AP
AP
BIRTHDAY GIRL

Η γενέθλια τούρτα της Μέγκαν Μαρκλ αποκαλύφθηκε -Carrot cake με υπέροχη διακόσμηση


H Μέγκαν Μαρκλ είχε τα γενέθλιά της στις 4 Αυγούστου και έγινε 38 ετών. 

Παρότι έχει περάσει μια εβδομάδα, μόλις σήμερα κυκλοφόρησε η φωτογραφία της γενέθλιας τούρτας της.

Οι φίλοι της Δούκισσας του Σάσεξ έφτιαξαν την πιο καταπληκτική carrot cake! 

Ο βασιλικός ανταποκριτής Omid Scobie δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Twitter την εν λόγω φωτογραφία με την τούρτα κι έγραψε: «Ευχαριστώ τόσο πολύ την Alice Williams και την υπέροχη ομάδα της στο Luminary Bakery στο Λονδίνο, που μας άφησαν να μείνουμε μαζί τους στην ετοιμασία της γενέθλιας τούρτας της Meghan Markle».

Η carrot cake της Mέγκαν έχει ιδιαίτερη διακόσμηση και γεύση φυσικά καρότου. Το σημαντικό βέβαια, είναι ότι το Luminary Bakery δεν είναι ένα οποιοδήποτε αρτοποιείο. Επιτελεί κοινωνικό έργο, καθώς σε αυτό εργάζονται γυναίκες που είναι άστεγες ή μόλις αποφυλακίστηκαν είτε γυναίκες θύματα της ενδοοικογενειακής βίας ή εμπορίου λευκής σάρκας. Οι υπεύθυνοι της επιχείρησης μαθαίνουν στις γυναίκες αυτές την τέχνη της ζαχαροπλαστικής και της αρτοποιίας δίνοντάς τους εφόδια για να σταθούν στα δικά τους πόδια. 

Πιθανότατα αυτός είναι και ο λόγος που η Δούκισσα επέλεξε το συγκεκριμένο αρτοποιείο για την τούρτα της. 

Omid Scobie/twitter
Omid Scobie/twitter

H Mέγκαν Μαρκλ γιόρτασε τα 38α γενέθλιά της στην κατοικία της στο Φρόγκμορ Χάουζ, έχοντας κοντά της τον σύζυγό της και τον μονάκριβο γιο τους.

Ο σύζυγός της, πρίγκιπας Χάρι, πάντως της ευχήθηκε δημόσια σε ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό τους στο Instagram. «Χρόνια πολλά στην υπέροχη σύζυγό μου. Σε ευχαριστώ που ήρθες μαζί μου σε αυτή την περιπέτεια. Με αγάπη. Χ».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wishing HRH The Duchess of Sussex a very Happy Birthday • ‘Happy Birthday to my amazing wife. Thank you for joining me on this adventure!’ - Love, H Photo©️PA/Doug Peters

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) στις 4 Αύγ, 2019 στις 12:00 πμ PDT

 

apimages
apimages