AP Photo/Marco Ugarte
AP Photo/Marco Ugarte
ΣΤΟ ΜΕΞΙΚΟ

Βρήκε ξανά το κέφι του ο Μπραντ Πιτ -Απίστευτα γοητευτικός με μπεζ outfit και Panama καπέλο


Ο Μπραντ Πιτ έχει αφήσει πίσω του το παρελθόν και οι χαμογελαστές φωτογραφίες του από το Μεξικό κάνουν τον γύρο του διαδικτύου. 

Ο 55χρονος ηθοποιός του Χόλιγουντ έδωσε το παρών στην πρεμιέρα της ταινίας του Κουέντιν Ταραντίνο που πρωταγωνιστεί μαζί με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο, το «Once Upon a Time in Hollywood».

Η ταινία τοποθετείται τη δεκαετία του ‘60 στο Χόλιγουντ, κατά τη διάρκεια των φόνων του Τσάρλς Μάνσον.

Ο γοητευτικός Μπραντ Πιτ κατέβηκε τις κυλιόμενες σκάλες ενός εμπορικού κέντρου στο Μεξικό και οι θαυμαστές του τον αποθέωσαν.

Χαμογελαστός, άκρως ευδιάθετος, φορώντας ένα μπεζ κοστούμι και καπέλο, ο Μπραντ Πιτ βρήκε ξανά τον παλιό του, καλό εαυτό.

Η Αντζελίνα Τζολί και το διαζύγιό τους ανήκει πια στο παρελθόν και ο Μπραντ Πιτ χαμογελά ξανά. 

Ο ηθοποιός έκανε γκριμάτσες στους φωτογράφους, υπέγραψε αυτόγραφα στους θαυμαστές του και ήταν σε πολύ καλή διάθεση. Θύμιζε τον παλιό καλό Μπραντ Πιτ που όλες οι γυναίκες αγαπήσαμε. 

ΑP Images
ΑP Images

Για το χωρισμό του με την Αντζελίνα Τζολί, ο Μπραντ Πιτ είχε δηλώσει στο περιοδικό GQ: «Ανησυχώ περισσότερο για το πώς ανακυκλώνεται το θέμα, πώς περνάνε μηνύματα στα παιδιά μου και τους φίλους τους. Γιατί, φυσικά, δεν γίνεται (από τα media) με διακριτικότητα ή ευαισθησία - γίνεται για να πουλήσει. Γνωρίζουμε όλοι ότι αυτά τα θέματα πουλάνε, αλλά τα παιδιά μου βρίσκονται στο μάτι του κυκλώνα. Αυτό με πονάει.»

ΑP Images
ΑP Images
Apimages
Apimages
apimages
apimages
apimages
apimages
apimages
apimages