NDP
NDP
02|11|2016 11:06
SHARE
ΘΑΥΜΑ ΛΕΕΙ Η ΙΔΙΑ!

Πώς η Φαίη Ξυλά έχασε τα 25 κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνη


Τον τρόπο με τον οποίο έχασε 25 κιλά, που πήρε κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της, αποκάλυψε η Φαίη Ξυλά. 

Η όμοφρη ηθοποιός πριν 14 μήνες έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο. Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της πήραε 25 κιλά. Οπως αποκαλύπτει η ίδια μιλώντας στο Down Town τα έχασε εκ.. θαύματος, μέσα σε δύο μήνες.  «Τα έχασα μέσα σε δύο μήνες. Όπως τα έχασα, έτσι τα πήρα. Πολύ γρήγορα. Δεν είναι ότι έκανα αυστηρή διατροφή ή δίαιτα. Ή ότι γυμναζόμουν. Ούτε κατά διάνοια. Θες ο μεταβολισμός; Θες ένα θαύμα; (γελάει). Δεν ξέρω πώς έγινε, αλλά τα έχασα μόνη μου. Αλλά και όταν είχα πάρει τα 25 κιλά, όσοι με έβλεπαν μου έλεγαν “δεν έχεις παχύνει, δεν πήρες τίποτα”», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η Φαίη Ξυλά και ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας τον Σεπτέμβριο του 2009 και, μετά από επτά χρόνια έγγαμου βίου, ήρθε στον κόσμο το παιδί τους, ο Πάρης.

«Είναι σχετικά εύκολο παιδί, όμως, είναι και άτακτος. Και να σου πω και κάτι; Πολλές φίλες μου μού λένε «αυτό το παιδί της τάδε είναι πολύ ήσυχο, δεν καταλαβαίνεις ότι έχεις μωρό στο σπίτι!». Εγώ δεν το συνάντησα ποτέ αυτό. Ούτε από τα ανιψάκια μου, ούτε στα παιδιά των φίλων μας. Δεν με ενοχλεί που είναι ζωηρός», λέει, στο «Down Town» Κύπρου, η ηθοποιός για τον 14 μηνών γιο της και παραδέχεται ότι μοιάζει περισσότερο στον σύζυγό της.

Όσο για το αν σκέφτονται να αποκτήσουν δεύτερο παιδί; «Αν προκύψει, καλώς να έρθει. Αν, όμως, με ρωτάς αν το έχω στο πρόγραμμα, θα σου πω όχι. Αν το σκεφτώ, θα κάνω πίσω και δεν θα θέλω. Ας έρθει μόνο του», απαντά.