Η Μέγκαν Μαρκλ ποζάρει κρατώντας περιοδικό με εξώφυλλο την Κέιτ Μίντλετον -Η άγνωστη φωτογραφία | 0 bovary.gr
Η Μέγκαν Μαρκλ ποζάρει κρατώντας περιοδικό με εξώφυλλο την Κέιτ Μίντλετον -Η άγνωστη φωτογραφία | 0 bovary.gr
15|08|2019 11:24
SHARE
ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ

Η Μέγκαν Μαρκλ ποζάρει κρατώντας περιοδικό με εξώφυλλο την Κέιτ Μίντλετον -Η άγνωστη φωτογραφία


Για τη σχέση τους έχουν ειπωθεί πολλά. Οι δυο τους είναι σχεδόν καθημερινά πρωτοσέλιδο στα βρετανικά tabloid -τα οποία σχεδόν πάντα ξεπουλάνε. 

Η Κέιτ Μίντλετον και η Μέγκαν Μαρκλ. Δύο γυναίκες που η μοίρα έφερε κοντά όταν παντρεύτηκαν τους πρίγκιπες Γουίλιαμ και Χάρι.

Η Κέιτ, Βρετανίδα, ακολουθεί σχεδόν πιστά το πρωτόκολλο και έχει ελπίδες να γίνει μια μέρα Βασίλισσα καθώς ο σύζυγός της είναι ο δεύτερος στη γραμμή διαδοχής, μετά τον πατέρα του. Μητέρα τριών παιδιών καταφέρνει μετά από κάθε γέννα να ποζάρει ατσαλάκωτη.

Η Μέγκαν από την άλλη πλευρά, είναι μια τυπική Αμερικανίδα. Ενθουσιώδης, εκδηλωτική, φροντίζει να κάνει αισθητή την παρουσία της σε κάθε εμφάνιση. Δεν την ενδιαφέρει το πρωτόκολλο και τόσο πολύ, ενώ έχει επικριθεί στο παρελθόν για υπέρμετρη φιλοδοξία. Δύσκολα θα γίνει Βασίλισσα, αφού ο Χάρι είναι 6ος πλέον σε σειρά διαδοχής μετά τον Τζορτζ, τη Σαρλότ και τον βενιαμίν πρίγκιπα Λούι. 

Τις τελευταίες εβδομάδες πάντως οι δυο τους τα πάνε εξαιρετικά, σύμφωνα με πηγές τόσο του παλατιού όσο και των εφημερίδων. Η φωτογραφία πάντως που κάνει σήμερα το γύρω του πλανήτη δείχνει τη Μέγκαν να ποζάρει υπερήφανη έχοντας αγκαλιά το U-Magazine το οποίο φιλοξενούσε ένα άρθρο που είχε γράψει για γυαλιά ηλίου. Κατά διαβολική σύμπτωση, στο εξώφυλλο είναι η Κέιτ.

Η φωτογραφία έρχεται από το -όχι και τόσο μακρινό- 2014 τότε που η Μέγκαν ήταν απλά μια ηθοποιός. Πώς τα φέρνει καμιά φορά η τύχη...