O Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Φωτογραφία: Constantine Markoulakis/instagram
O Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Φωτογραφία: Constantine Markoulakis/instagram
16|08|2019 10:13
SHARE
SUMMER 2019

Η επική υποβρύχια φωτο του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη -Δεν ξέρουμε τι να πρωτοθαυμάσουμε


Οι καλοκαιρινές διακοπές του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη έχουν ξεκινήσει εδώ και ημέρες.

Τα γυρίσματα της σειράς «Λόγω Τιμής» ολοκληρώθηκαν και ο ηθοποιός απολαμβάνει πλέον τον ήλιο και τη θάλασσα σε κάποιο ελληνικό, πανέμορφο νησί.

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης μάλιστα αποχαιρέτησε το μούσι του και ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους ότι είναι έτοιμος για ξέγνοιαστες διακοπές.

Η πρώτη φωτογραφία από τις διακοπές του είναι γεγονός και η υποβρύχια λήψη όπου ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης κάνει βουτιά στο απέραντο γαλάζιο -πιθανότατα από κάποιο σκάφος- ενθουσίασε τους θαυμαστές του.  

Οπως θα δείτε και εσείς στην παρακάτω φωτογραφία ο γοητευτικός ηθοποιός απαθανατίστηκε μαζί με όλη την ομορφιά των ελληνικών θαλασσών. Απόκρημνα λευκά βράχια, λίγος ουρανός και ένας τιρκουάζ βυθός. 

Δείτε τη φωτογραφία του:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Δεκαπενταύγουστος

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Constantine Markoulakis (@constantinemarkoulakisofficial) στις 15 Αύγ, 2019 στις 8:49 πμ PDT

 

Σε συνέντευξή του στη BOVARY, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης έχει σημειώσει για τα παιδικά του καλοκαίρια: «Τα δικά μου καλοκαίρια με τους γονείς μου, όταν ήμουν παιδί, είχαν μια αίσθηση ελαφρότητας και γαλήνης. Είχε κι ο μπαμπάς μου μια βάρκα και πηγαίναμε όλοι μαζί, με τη μαμά και την αδελφή μου. Θυμάμαι, κατεβαίναμε από το προηγούμενο βράδυ στη Μαρίνα Αλίμου που είχε το καϊκι και κοιμόμασταν εκεί. Το πρωί, ο μπαμπάς είχε ήδη σαλπάρει και όταν ξυπνούσα κοιτούσα και έβλεπα ότι ήμασταν σε κάποιες γαλάζιες θάλασσες. Νόμιζα ότι είχαμε φτάσει πολύ μακριά. Ετσι μου φαινόταν. Κι ας ήμασταν στον Αργοσαρωνικό. Με το που ξύπναγα, βουτούσα στη θάλασσα και περνούσα ατέλειωτες ώρες στο νερό».

Διαβάστε επίσης: Mαρκουλάκης από τα 90s -O ηθοποιός ξυρίστηκε και γύρισε το χρόνο πίσω

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Οι διακοπές με τον γιο μου, μου θυμίζουν τα καλοκαίρια με τον μπαμπά μου»