H Ντακότα Τζόνσον/AP images/Willy Sanjuan
H Ντακότα Τζόνσον/AP images/Willy Sanjuan
ΟΥΠΣ!

Εξαφανίστηκε το κενό ανάμεσα στα δόντια της Ντακότα Τζόνσον -Έξαλλοι οι φαν της


Το κενό στα δόντια της Ντακότα Τζόνσον αποτελούσε για χρόνια το σήμα κατατεθέν της.

Hταν ελάχιστα γνωστή στο Χόλιγουντ, περισσότερο ως κόρη των ηθοποιών Μέλανι Γκρίφιθ και Ντον Τζόνσον, μέχρι που επιλέχτηκε για το ρόλο της αθώας Αναστάζια στην ταινία «50 αποχρώσεις του γκρι».

H 29χρονη ηθοποιός δυσαρέστησε αρκετά τους θαυμαστές της, όταν εκείνοι παρατήρησαν ότι το κενό στα δόντια της δεν υπάρχει πλέον. 

Το χαμόγελο της Ντακότα Τζόνσον είναι πλέον διαφορετικό και η αλλαγή στα δόντια της δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη. 

Η Ντακότα Τζόνσον βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Tonight Show του Τζίμι Φάλον και έδωσε την δική της απάντηση.

Μιλώντας στον παρουσιαστή εξήγησε πως στενοχωρήθηκε ιδιαίτερα με αυτή την αλλαγή και εξήγησε την διαδικασία με την οποία έγινε.

«Από τότε που ήμουν 13 ετών είχα μόνιμα σιδεράκια κολλημένα στο πίσω μέρος των δοντιών μου. Επειδή άρχισα να έχω πολλά προβλήματα με τον λαιμό μου πρόσφατα, η ορθοδοντικός μου αποφάσισε ότι ήταν καλή ιδέα να μου αφαιρέσει τα σιδεράκια για να δούμε εάν αυτό θα με βοηθούσε. Τελικά, το κενό στα δόντια έκλεισε από μόνο του και είμαι πραγματικά λυπημένη» είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε τις φωτογραφίες του πριν και του μετά:

ΑP Images
ΑP Images
ΑP Images
ΑP Images

Eξήγησε επίσης πως πλέον αντιμετωπίζει προβλήματα με το φαγητό καθώς οι τροφές κολλάνε στα δόντια της.

Για να καθησυχάσει τους θαυμαστές της η ηθοποιός δήλωσε ότι προσπαθεί να αποκτήσει και πάλι το κενό στα δόντια της, ακολουθώντας μια διαδικασία με σιδεράκια.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης: Η μητέρα της Μέλανι Γκρίφιθ και η εγγονή της, Ντακότα Τζόνσον περπάτησαν στο κόκκινο χαλί -Σπάνια εμφάνιση

Η Ντακότα Τζόνσον ποζάρει (σχεδόν) γυμνή στο εξώφυλλο της Ισπανικής Vogue