Δεν είναι λίγες οι φορές που η Δέσποινα Βανδή, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Ιnstagram, έχει μοιραστεί τους πειραματισμούς της στην κουζίνα.
Η μαγειρική είναι το κρυφό της μεράκι και όταν έχει ελεύθερο χρόνο, αφοσιώνεται στην παρασκευή αλμυρών και γλυκών λιχουδιών, των οποίων την συνταγή δεν παραλείπει να μοιραστεί με τους followers της.
Η τραγουδίστρια βρίσκεται αυτές τις ημέρες σε διακοπές με την οικογένειά της.
Από εκεί, μοιράζεται σχεδόν καθημερινά στιγμές χαλάρωσης με τους διαδικτυακούς της φίλους.
Σήμερα, η Δέσποινα Βανδή μοιράστηκε το πρωινό της και δεν ήταν αυτό που περιμέναμε. Aν και η ίδια έχει ένα αψεγάδιαστο κορμί -που διατηρεί μέσα από διατροφή και άσκηση-, είναι μια από εμάς! Κάνει που και που κάποια διατροφική ατασθαλία όπως τα λαχταριστά Crocque Madame.
Η φωτογραφία και μόνο μας άνοιξε την όρεξη, γι' αυτό και βρήκαμε την συνταγή. Είναι εύκολη και γρήγορη, ιδανική τόσο για πρωινό όσο και για brunch. Μπορείτε κι εσείς να την δοκιμάσετε, (ξεχνώντας τις τύψεις) όπως η Δέσποινα Βανδή!
Συστατικά:
Για τη μπεσαμέλ
40 γρ. Βούτυρο, 40 γρ. Αλεύρι, 1 κ.γ. αγγλική μουστάρδα, 300 ml γάλα σε θερμοκρασία δωματίου, πιπέρι, αλάτι, ¼ κ.γ. μοσχοκάρυδο, τριμμένο
Για τα τοστ
8 φέτες σπιτικό ψωμί του τοστ, 40 γρ. Βούτυρο, θυμάρι, πιπέρι, 200 γρ. γκούντα τριμμένο, 4 φέτες ζαμπόν, 8 αυγά ποσέ ή τηγανητά