Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς με την κόρη της Κάρι, Φωτογραφία: Juan Carlos Velasquez/AP images
Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς με την κόρη της Κάρι, Φωτογραφία: Juan Carlos Velasquez/AP images
ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΚΟΡΗ

Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς με την κόρη της στο εξώφυλλο του Vanity Fair -Εντυπωσιακές, με ίδιο outfit


H Κάθριν Ζέτα Τζόουνς ποζάρει με την 16χρονη κόρη της, Κάρι, στο εξώφυλλο του περιοδικού «Vanity Fair» και φορούν το ίδιο outfit.

Μαμά και κόρη φορούν το ίδιο μπεζ κοστούμι Fendi και φωτογραφίζονται μαζί για την ισπανική έκδοση του γνωστού περιοδικού μόδας για το τεύχος Σεπτεμβρίου.

Η μόνη διαφορά ανάμεσα στην εμφάνιση της Κάθριν Ζέτα Τζόουνς και της Κάρι Ντάγκλας είναι το λευκό πουκάμισο που φόρεσαν από μέσα. 

Από τη μία, η 49χρονη ηθοποιός του Χόλιγουντ φόρεσε ένα κλασσικό λευκό πουκάμισο και από την άλλη η 16χρονη κόρη της προτίμησε ένα λευκό πουκάμισο με έναν μεγάλο φιόγκο στον λαιμό. 

Οταν έχεις πατέρα τον Μάικλ Ντάγκλας, μητέρα την Κάθριν Ζέτα Τζόουνς και παππού τον Κέρλ Ντάγκλας δεν μπορείς να ξεφύγεις εύκολα από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η Κάρι Ντάγκλας απόλαυσε τη μοναδική εμπειρία της φωτογράφισης για το «Vanity Fair» και ανήρτησε το εξώφυλλο στο προφίλ της στο Instagram.

Δείτε εδώ:

 

 

Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς έχει δηλώσει για τα παιδιά της (την κόρη της και τον γιο της Dylan) στην εκπομπή του Jimmy Kimmel: «Ενδιαφέρονται να ακολουθήσουν τα βήματά μου. Ξέρω ότι θα δεν είναι εύκολα τα πράγματα, αλλά με παππού τον Kερκ (Ντάγκλας), με εμένα και τον Μάικλ, έχουν έμφυτη την αγάπη για τον κόσμο του θεάματος. Είναι πολύ καλοί. Συμμετέχουν σε μιούζικαλ και θεατρικά έργα. Εχουν το ταλέντο και το ένστικτο να τα καταφέρουν». 

Διαβάστε επίσης: H Κάθριν Ζέτα Τζόουνς σε ρόλο φωτογράφου - Απαθανατίζει την 15χρονη κόρη της στο Instagram

So stylish -Το αποκαλυπτικό φούξια φόρεμα της Κάθριν Ζέτα Τζόουνς αναστάτωσε τη Νέα Υόρκη

Η κόρη του Μάικλ Ντάγκλας και της Κάθριν Ζέτα Τζόουνς έγινε 14 και μοιάζει εκπληκτικά στη μητέρα της