Η ηθοποιός Ταμίλα Κουλίεβα, Φωτογραφία: NDP photo agency
Η ηθοποιός Ταμίλα Κουλίεβα, Φωτογραφία: NDP photo agency
TOTAL WHITE LOOK

Ταμίλα Κουλίεβα: Ντυμένη στα λευκά, πήγε στην Επίδαυρο μαζί με την αδελφή της


Μια ιδιαίτερα κομψή εμφάνιση στην Επίδαυρο έκανε η Ταμίλα Κουλίεβα. 

Η ηθοποιός βρέθηκε στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου για να παρακολουθήσει την παράσταση «The thread», μια χορευτική παράσταση που δημιούργησε ο σπουδαίος Ράσελ Μάλιφαντ πάνω σε μια ιδέα της Γεωργίας Ηλιοπούλου.

Πρόκειται για μια παραγωγή με κορυφαίους συντελεστές: τη μουσική υπογράφει ο Βαγγέλης Παπαθανασίου, τη χορογραφία ο Ράσελ Μάλιφαντ, τα κοστούμια η Μαίρη Κατράντζου και τον φωτισμό ο Μάικλ Χουλς.

Η Ταμίλα Κουλίεβα μαζί με την αδελφή της, Μάγια, η οποία έχει σπουδάσει και εκείνη υποκριτική παρακολούθησαν την παράσταση και πόζαραν μαζί στους φωτογράφους.

Me total white look, η Ταμίλα Κουλίεβα ήταν πολύ κομψή και εντυπωσιακή. 

Η ηθοποιός επέλεξε μια μακριά λευκή παντελόνα την οποία συνδύασε με ένα λευκό τοπ. Το κόκκινο κραγιόν της σε συνδυασμό με το εντυπωσιακό κολιέ της ταίριαζαν άψογα με το λευκό σύνολο.  

NDP photo agency
NDP photo agency

Η Ταμίλα Κουλίεβα έχει δώσει συνέντευξή στη BOVARY και έχει σημειώσει: «Ανασφάλειες σαν γυναίκα; Οχι δεν έχω. Αισθάνομαι αρκετά δυνατή. Και νοιώθω ότι το παρελθόν είναι μια ωραία βάση για το μέλλον. Κι εγώ κοιτάω κυρίως το μέλλον. Κάνω όνειρα, κάνω σχέδια και προσπαθώ στη ζωή να εκτιμώ τον παρόντα χρόνο, κάτι που μέχρι τώρα κατάφερνα μόνο στο θέατρο. 

Πάντα ασχολούμαι με τον εαυτό μου, κάνω πράγματα για μένα. Τον τελευταίο χρόνο κάνω γιόγκα. Δεν ξέρω αν ακολουθώ τη μόδα, αλλά ακολουθώ πράγματα που μου αρέσουν και μου ταιριάζουν και με κάνουν να αισθάνομαι καλά εγώ».

NDP photo agency
NDP photo agency