Φωτογραφία: AP
Φωτογραφία: AP
03|09|2019 15:13
SHARE
HAPPY BIRTHDAY

Ναι, αύριο γίνομαι 53 και; Η Σάλμα Χάγιεκ τρολάρει τον χρόνο με μια απίστευτα σέξι φωτογραφία


Φλογερό ταμπεραμέντο, εντυπωσιακές καμπύλες, ακέραιος χαρακτήρας και πηγαίο ταλέντο. Η Σάλμα Χάγιεκ τα έχει όλα.

Η ηθοποιός και ακτιβίστρια για τα δικαιώματα των γυναικών, έγινε τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου, 53 ετών. Μισή Μεξικανή, μισή Αμερικανίδα, η «Φρίντα Κάλο» της μεγάλης οθόνης, έχει αυτή την εξωτική ομορφιά που αναζητούν παραγωγοί και σκηνοθέτες στο Χόλιγουντ.
Η εντυπωσιακή Σάλμα Χάγιεκ, διανύει την 6η δεκαετία της ζωής της, αλλά αυτό, για κάποιο μαγικό λόγο δεν φαίνεται πάνω της. Όχι, δεν έχει παραμορφωθεί από τις πλαστικές επεμβάσεις και τα υπερβολικά μπότοξ, ούτε είναι φουλ γραμμωμένη -όπως συμβαίνει με τις περισσότερες σταρ στις ΗΠΑ. 

Η 53χρονη πλέον Σάλμα Χάγιεκ, διατηρεί σε τέλεια κατάσταση αυτό το juicy κορμί το οποίο χαζεύαμε πριν από 20 -και βάλε- χρόνια. Αυτό άλλωστε αποδεικνύει περίτρανα η φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η ίδια, όπου φορά ένα γαλάζιο μπικίνι και αποκαλύπτει το σφριγηλό της σώμα.

Η ηθοποιός παντρεύτηκε τον Γάλλο επιχειρηματία Ανρί-Πινό το 2009 και μαζί έχουν αποκτήσει μια κόρη 12 ετών, τη Βαλεντίνα. Πρόκειται για τον διευθύνοντα σύμβουλο του ομίλου πολυτελών brand, Kering, στον οποίο ανήκουν σημαντικά ονόματα της μόδας, όπως Yves Saint-Laurent, Gucci, Balenciaga, Alexander MacQueen, Boucheron, Brioni, Puma, Bottega Veneta.

Για το γεγονός ότι έγινε μητέρα σε ηλικία 41 ετών, η Σάλμα Χάγιεκ ανέφερε στο παρελθόν: «Νομίζω ότι είμαι καλύτερη μητέρα επειδή απέκτησα παιδί σε μεγαλύτερη ηλικία. Αλλά κουράζομαι, δεν πρόκειται να πω ψέματα».

Φωτογραφία: Instagram-SalmaHayek
Φωτογραφία: Instagram-SalmaHayek