NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
05|09|2019 10:39
SHARE
INSTAGRAM MOMENTS

«Μάνα και κόρη σε βραδινή έξοδο» -Η Νόνη Δούνια μάς συστήνει τη μητέρα της μέσα από μια υπέροχη φωτογραφία


Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, η βουλευτής της Ν.Δ, Nόνη Δούνια, μάς σύστησε ένα από τα πιο σημαντικά πρόσωπα της ζωής της.

Την γυναίκα που την στηρίζει σε κάθε της βήμα: την μητέρα της.

Οι Σπέτσες είναι ένας τόπος που αποτελεί προσωπικό «καταφύγιο» για την βουλευτή από την παιδική της ηλικία. Εκεί γεννήθηκε η μητέρα της και το πατρικό σπίτι της είναι η εξοχική κατοικία της οικογένειας.

Μάλιστα, όπως έχει αναφέρει η Νόνη Δούνια σε παλαιότερες συνεντεύξεις της, δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να ζήσει μόνιμα εκεί μετά από χρόνια.

Αυτές τις ημέρες, η Νόνη Δούνια βρίσκεται εκεί και απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης πριν οι ρυθμοί της καθημερινότητάς της ανεβάσουν ξανά ταχύτητα και οι υποχρεώσεις της αυξηθούν.

Η βουλευτής θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα καρέ με την μητέρα της, μια σπάνια φωτογραφική στιγμή.

Στην ανάρτησή της αναφέρει ότι βρίσκεται στις Σπέτσες: μητέρα και κόρη απόλαυσαν βραδινή έξοδο. Η πιο ωραία λεπτομέρεια της φωτογραφίας; Το τρυφερό άγγιγμα της μητέρα της στον ώμο της.

Ενας εκ των follower της Νόνης Δούνια σε σχόλιό του ανέφερε χαρακτηριστικά: «Το θαύμα της συνέχειας της ζωής και το θαύμα της αληθινής αγάπης αποτυπώνεται στην υπέροχη φωτογραφία σας! Το χαμόγελό σας δείχνει την αξία της σχέσης!». Ενα σχόλιο που μας βρίσκει σύμφωνες βλέποντας την φωτογραφία τους. 

 

Instagram/noni_dounia
Instagram/noni_dounia

Δείτε την ανάρτησή της στο Instagram:

«Μάνα και κόρη σε βραδινή έξοδο»

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Μάνα και κόρη σε Βραδυνή έξοδο! #spetses #nightout #familymoments❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Noni Dounia (@noni_dounia) στις 4 Σεπ, 2019 στις 2:22 μμ PDT

 

Διαβάστε επίσης: Η Νόνη Δούνια φόρεσε στις Σπέτσες το πιο καλοκαιρινό και αέρινο παντελόνι -Θα την αντιγράψουμε