Instagram/sorelle_aegina
Instagram/sorelle_aegina
07|09|2019 10:33
SHARE
ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΜΟ

Ο γάμος της Κρυσταλλίας στην Αίγινα -Το εντυπωσιακό νυφικό της τραγουδίστριας και το ξέφρενο πάρτι


Με μια ρομαντική γαμήλια τελετή κι ένα ξέφρενο πάρτι, η τραγουδίστρια Κρυσταλλία και ο σκηνοθέτης, Δημήτρης Πλατανιάς, επισφράγισαν τον έρωτά τους.

Η Κρυσταλλία και ο Δημήτρης παντρεύτηκαν το απόγευμα της Παρασκευής 6 Σεπτεμβρίου στην Αίγινα, έχοντας κοντά τους όλους τους αγαπημένους τους φίλους. Μια εκ των καλεσμένων, ήταν η Μαίρη Συνατσάκη που μοιράστηκε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram στιγμές από την τελετή και το γαμήλιο πάρτι. Το μακρύ νυφικό (σσ. με το ιδιαίτερο ρομαντικό πέπλο) με διαφάνεια και κεντημένα λουλούδια στο μπούστο, -μια άκρως θηλυκή λεπτομέρεια,- ανέδειξε την υπέροχη σιλουέτα της εντυπωσιακής τραγουδίστριας.

Μετά την γαμήλια τελετή, ακολούθησε ολονύχτιο γλέντι και όπως είδαμε μέσα από τα στιγμιότυπα που μοιράστηκαν οι καλεσμένοι του γάμου, δεν έλειψαν οι βουτιές στην πισίνα.

Μάλιστα, η Μαίρη Συνατσάκη μοιράστηκε μια φωτογραφία που δείχνει το «αποτέλεσμα» που έφερε η βουτιά στο outfit της.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η βραδιά δεν θα μείνει αξέχαστη μόνο στους νεόνυμφους αλλά και στους καλεσμένους που γλέντησαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!

Oι φωτογραφίες που δημοσίευσε η καλεσμένη του γάμου, Μαίρη Συνατσάκη (σσ, το δροσερό οutfit της έφερε την σχεδιαστική υπογραφή της -Project Soma) 

mairiboo/Instagram
mairiboo/Instagram

H νύφη και οι φίλες της... 

sorelle_aegina/ Instagram - taniabreazou_official/Instagram
sorelle_aegina/ Instagram - taniabreazou_official/Instagram

Μετά τον γάμο... 

paulina kapsali/Instagram -el1asm/Instagram
paulina kapsali/Instagram -el1asm/Instagram

Οι βουτιές στην πισίνα... 

el1asm/Instagram -mairiboo/Instagram
el1asm/Instagram -mairiboo/Instagram