AP Images
AP Images
08|09|2019 10:14
SHARE
ΟΛΕΣ ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Η εμφάνιση της Μέγκαν Μαρκλ στον τελικό της Σερένα Γουίλιαμς -Το τζιν φόρεμα, το πανωφόρι και τα γυαλιά της Βικτόρια Μπέκαμ


Κάθε δημόσια εμφάνιση της Μέγκαν Μαρκλ κάνει τα πληκτρολόγια των απανταχού fashion editors να παίρνουν φωτιά.

Τι κομμάτια επέλεξε, πώς τα συνδύασε, ποιο brand ή σχεδιαστή εμπιστεύτηκε: η Μέγκαν, σε κάθε της εμφάνιση, εκφράζει ανοιχτά την στιλιστική της προσωπικότητα -που αγαπά την απλότητα.

Η πρόσφατη εμφάνισή της στον τελικό του US Open το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου, στη Νέα Υόρκη, έδειξε ότι η άνεση για εκείνη το βασικό κριτήριο στην επιλογή των ρούχων της.

H Mέγκαν Μαρκλ έκανε ταξίδι-αστραπή για να δώσει το παρών στον αγώνα της καλής της φίλης, Σερένα Γουίλιαμς (η έκβαση του αγώνα στο στάδιο Arthur Ashe, έφερε ήττα για την Σερένα Γουίλιαμς, καθώς επικράτησε η Μπιάνκα Αντρεέσκου).

Η Μέγκαν για την εμφάνισή της επέλεξε ένα άνετο και πρακτικό τζιν μίντι φόρεμα με τσέπες από το brand J.Crew και το συνδύασε με γκρι ελαφρύ πανωφόρι στους ώμους από το ίδιο brand. To outfit συμπληρώθηκε από aviator γυαλιά με την υπογραφή της Βικτόρια Μπέκαμ. Με ελαφρύ μακιγιάζ και χαλαρό κυματισμό στα μαλλιά της, ήταν μια παρουσία που δεν μπορούσε να μην συγκεντρώσει όλα τα βλέμματα, παρά το γεγονός ότι δεν έφερε ίχνος υπερβολής σε στιλιστικό επίπεδο.

Δείτε φωτογραφίες! 

AP Images
AP Images
AP Images
AP Images
AP Images
AP Images
AP Images
AP Images