Ο Ματ Ντέιμον με την σύζυγό του, Φωτογραφία: ΑP images/ Evan Agostini
Ο Ματ Ντέιμον με την σύζυγό του, Φωτογραφία: ΑP images/ Evan Agostini
RED CARPET

O Ματ Ντέιμον με την λαμπερή σύζυγό του στο κόκκινο χαλί -Σχεδιάστρια από την Αργεντινή


Ο ηθοποιός του Χόλιγουντ Ματ Ντέιμον και η λαμπερή σύζυγός του Λουτσιάνα Μπαρόσο περπάτησαν στο κόκκινο χαλί του Τορόντο.

Το ζευγάρι τράβηξε πάνω του όλα τα βλέμματα στην πρεμιέρα της νέας ταινίας του Ματ Ντέιμον «Ford v Ferrari».

Η πλοκή της ταινίας αφορά στην περίφημη αναμέτρηση του 1966 μεταξύ Ford και Ferrari στο Λε Μαν και πρωταγωνιστούν ο Ματ Ντέιμον και ο Κρίστιαν Μπέιλ. 

O 48χρονος Ματ Ντέιμον κρατώντας την λαμπερή σύζυγό του από το χέρι περπάτησε στο κόκκινο χαλί και απαθανατίστηκε από τους φωτογράφους. 

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2005 και έχει αποκτήσει 3 κόρες. 

Η Λουτσιάνα Μπαρόσο είναι 43 ετών, κατάγεται από την Αργεντινή και είναι σχεδιάστρια επίπλων.

Ο ηθοποιός του Χόλιγουντ Ματ Ντέιμον έχει δηλώσει σε συνέντευξή του για την σύζυγό του: «Στάθηκα τυχερός, γιατί ερωτεύτηκα μια κοινή θνητή, κι όχι μια διάσημη ηθοποιό, ούτε καν μια ηθοποιό. Γιατί στην περίπτωση αυτή, η προσοχή των παπαράτσι διπλασιάζεται - κι έτσι προκύπτει η υπερέκθεση. Αφού όλοι τότε ξαφνικά θέλουν να μπουν στην κρεβατοκάμαρά σου.  Εγώ, όμως, δεν τους ‘δίνω’ απολύτως τίποτα. Αν δεν τριγυρίζω στα μπαρ ή δεν απατώ τη γυναίκα μου, πραγματικά δεν υπάρχει καμία ‘είδηση’ γύρω από το όνομά μου. Κάθε φορά που προσπαθούν να με πετύχουν κάπου, βλέπουν πάντα το ίδιο στόρι: ένας μεσήλικος παντρεμένος με 4 παιδιά. Οπότε, για όσο καιρό αυτό δεν αλλάζει σημαντικά, δεν υπάρχει τροφή για κανέναν». 

ΑP Images
ΑP Images

H Λουτσιάνα Μπαρόσο έχει αποκτήσει άλλη μία κόρη, την Αλεξία, από τον πρώτο της γάμο, με τον Αρμπέλο Μπαρόσο. 

«Νοµίζω ότι µε τη γυναίκα µου είµαστε τυχεροί. Καθώς εκείνη δεν προέρχεται από τον κόσµο της σόουµπιζ και µάς αφήνουν ήσυχους» έχει σημειώσει ο Ματ Ντέιμον.

Η Λουτσιάνα Μπαρόσο εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με εντυπωσιακή φλοράλ φούστα και μαύρο τοπ. 

ΑP Images
ΑP Images
Apimages
Apimages
apimages
apimages

Σημειώνεται ότι η ταινία «Ford v Ferrari» εστιάζει στην ιστορία του Βρετανού οδηγού Κεν Μάιλς (Κρίστιαν Μπέιλ) και του Αμερικανού πολυμήχανου κατασκευαστή αυτοκινήτων Κάρολ Σέλμπι (Ματ Ντέιμον) που ενώνουν τις δυνάμεις τους για να κατασκευάσουν το τέλειο αυτοκίνητο για λογαριασμό της Ford.

apimages
apimages