AP
AP
OLIVIA NEWTON JOHN

Η Ολίβια Νιούτον Τζον παλεύει για τρίτη φορά με τον καρκίνο του μαστού -Το συγκλονιστικό της μήνυμα


Δύο χρόνια αφότου έμαθε ότι πάσχει από καρκίνο του μαστού, η Ολίβια Νιούτον Τζον δίνει νέα μάχη με τη νόσο.

Η 71χρονη ηθοποιός μίλησε στο CBS This Morning για την κατάστασή της.

Ποτέ δεν ένιωσε θύμα και σκοπεύει να συνεχίσει να ζει τη ζωή της και να αγνοεί τα στατιστικά, όπως ανέφερε η ίδια.

«Είμαι χαρούμενη. Είμαι τυχερή. Είμαι ευγνώμων. Έχω πολλά για να ζω. Και σκοπεύω να συνεχίσω να τα ζω. Ποτέ δεν ένιωσα θύμα. Μπορεί να ήξερα βαθιά μέσα μου ότι υπάρχει ένας λόγος ή ένας σκοπός γι’ αυτό, ή ίσως πρέπει να δημιουργήσω εγώ έναν για να είμαι οκ», τόνισε στη συνέντευξή της.

Το 2013, η ηθοποιός έμαθε ότι ο καρκίνος είχε κάνει μετάσταση στην πλάτη. Λόγω αυτού, υπέφερε από φοβερούς πόνους. Αν και κάποιοι θα το θεωρούσαν σαν καταδίκη, εκείνη έγινε πιο ανθεκτική. 

Τώρα, που το αντιμετωπίζει για τρίτη φορά, λέει ότι δεν θα αφήσει τα κακά νέα να ελέγξουν τη ζωή της. Για την ακρίβεια, είναι αποφασισμένη να ζήσει περισσότερο από τα στατιστικά και τις προβλέψεις.

«Μπορείς να τα καταφέρεις. Θα ζήσω περισσότερο από αυτό. Έχω πάρει αυτή την απόφαση. Και δεν πιστεύω στα στατιστικά γιατί μπορεί να σε κάνουν να αγχωθείς», προσθέτει η «Σάντυ» του Grease.

Μάλιστα, είπε ότι έχει μια νέα οπτική για τον θάνατο μετά την πολλαπλή διάγνωσή της. Δεν το βλέπει σαν μακάβριο αναπόφευκτο. Προσπαθεί να μην το σκέφτεται ενώ έχει στραφεί στο διαλογισμό.

«Αν έχεις καρκίνο, τότε ο θάνατος είναι εκεί. Αλλά δεν ξέρεις πότε θα πεθάνεις. Αλλά προσπαθώ να μην το σκέφτομαι τόσο πολύ. Προσπαθώ να είμαι ήρεμη με αυτό και να ξέρω ότι όσοι αγαπώ είναι εδώ», κατέληξε η Ολίβια Νιούτον Τζον.