Getty Images / Ideal Image
Getty Images / Ideal Image
28|09|2019 12:29
SHARE
Ο ΑΨΟΓΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

So chic! Η βασίλισσα Λετίθια μόλις συνδύασε υπέροχα δύο μεγάλες τάσεις του φετινού φθινοπώρου


Λίγο να έχετε παρακολουθήσει τις τάσεις που ξεπήδησαν από τους δρόμους των μητροπόλεων μόδας στις fashion weeks σε Νέα Υόρκη, Λονδίνο, Μιλάνο και Παρίσι, θα έχετε καταλάβει ότι η τάση-πρωταγωνιστής για το φθινόπωρο και τον χειμώνα, δεν είναι άλλη από το leather.

Σε όλες του τις εκδοχές: σε φόρεμα, σακάκι, πανωφόρι, πουκάμισο.

Σε πρόσφατη δημόσια εμφάνισή της σε εκδήλωση στη Μαδρίτη, η βασίλισσα Λετίθια επέλεξε ένα μαύρο δερμάτινο παντελόνι Hugo Boss και το συνδύασε ένα ρούχο που αυτό το φθινόπωρο είναι στην πρώτη γραμμή: το μακρύ, (λευκό) blazer (που μπορεί να φορεθεί και μόνο του, ως blazer dress).

Eνα ρούχο με άρωμα από τα 80s που μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ -με θηλυκά τακούνια και κοσμήματα- δημιιουργώντας ένα feminine, εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Το blazer dress της βασίλισσας Λετίθια είχε την υπογραφή ενός εκ των αγαπημένων της high street brands, των Massimo Dutti.

Το outfit ολοκληρώθηκε από μαύρα vinyl mules από τον οίκο Steve Madden.

Η βασίλισσα Λετίθια έδωσε μια υπέροχη στιλιστική πρόταση για κάθε γυναίκα που θέλει να υιοθετήσει το leather trend, με σοφιστικέ στιλ. Ενα look ιδανικό για τις εμφανίσεις στο γραφείο αλλά και επίσημες περιστάσεις του φετινού φθινοπώρου. Mε το ανεπίτηδευτα elegant στιλ της, η βασίλισσα καταφέρνει να δημιουργεί εμφανίσεις που συμβαδίζουν με τις τρέχουσες τάσεις της μόδας και παράλληλα, δείχνουν απαράμιλλα κομψές. 
 

Getty Images / Ideal Image
Getty Images / Ideal Image