Cilia Kritharioti
Cilia Kritharioti
29|09|2019 18:56
SHARE
JUST MARRIED

Ο παραμυθένιος γάμος της Δήμητρας Λαζαράτου και του Μιχάλη Σταθάτου -Το elegant νυφικό της Σίλιας Κριθαριώτη


Ευτυχισμένη και όμορφη όσο ποτέ, η Δήμητρα Λαζαράτου, founder του γραφείου Dialogue PR, παντρεύτηκε το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου, τον σύντροφό της Μιχάλη Σταθάτο.

Η νύφη, φόρεσε ένα ολοκέντητο νυφικό από soutache, cotton και chantilly δαντελάκια κεντημένα στο χέρι με κρύσταλλα Swarovski και κουαφ από μεταξωτό τούλι, με κεντημένη κορδονέ δαντέλα και κρύσταλλα Swarovski, δημιουργία της Σίλιας Κριθαριώτη.

Με τα μισά μαλλιά της πιασμένα και τα υπόλοιπα να πέφτουν σε χαλαρές μπούκλες, η εντυπωσιακή νύφη επέλεξε ένα απαλό αλλά λαμπερό μακιγιάζ που αναδείκνυε τα χαρακτηριστικά του προσώπου της. Οι φίλοι του ζευγαριού έδωσαν το παρών, στο ειδυλλιακό σκηνικό που στήθηκε στην Ανάβυσσο.

Κουμπάρες οι δύο πολύ καλές φίλες της νύφης, Δέσποινα Καμπούρη και Μαριέττα Χρουσαλά. Η δεύτερη εμφανίστηκε με ένα φόρεμα με έξω τους ώμους και οργάντζα με βολάν από την συλλογή Sping/Summer 2019 της Σίλιας Κριθαριώτη, που παρουσιάστηκε στο Παρίσι.

Μετά την τελετή ακολούθησε η γαμήλια δεξίωση. Ο διάσημοι καλεσμένοι, μεταξύ των οποίων οι φίλες της νύφης Κατερίνα Καινούργιου, Αθηνά Οικονομάκου και Χριστίνα Κοντοβά, μοιράστηκαν στιγμές από το πάρτι στα social media.

@despinakampouri/Instagram
@despinakampouri/Instagram
elianoula/Instagram
elianoula/Instagram
@Ckontova/Instagram
@Ckontova/Instagram
@Katken/Instagram
@Katken/Instagram
@anastasiaperraki/Instagram
@anastasiaperraki/Instagram