Χοακίν Φίνιξ με Ρούνεϊ Μάρα/Φωτογραφία: ΑP images/Jordan Strauss
Χοακίν Φίνιξ με Ρούνεϊ Μάρα/Φωτογραφία: ΑP images/Jordan Strauss
RED CARPET

Ολα τα βλέμματα στον Tζόκερ του Χοακίν Φίνιξ -Στο πλευρό του η αρραβωνιαστικιά του, Ρούνεϊ Μάρα


Η ερμηνεία του εξαιρετικά ταλαντούχου Χοακίν Φίνιξ ως Τζόκερ στην ταινία του Τοντ Φίλιπς έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον. 

Ο Αμερικανός ηθοποιός με τον ρόλο του Τζόκερ φτάνει στην κορύφωση της καριέρας του και όλα δείχνουν πως είναι έτοιμος να κρατήσει το χρυσό αγαλματίδιο στην απονομή των Οσκαρ. 

Αναμφίβολα, θεωρείται ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς της γενιάς του και η εμφάνισή του μαζί με την αρραβωνιαστικιά του Ρούνεϊ Μάρα στο New York Film Festival τράβηξε την προσοχή. 

Το ζευγάρι περπάτησε στο κόκκινο χαλί και όλα τα φλας άστραψαν κατά την είσοδό τους στο Lincoln Center's Alice Tully Hall.

Η 34χρονη Ρούνεϊ Μάρα έγινε ευρέως γνωστή με τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στο φιλμ «Το Κορίτσι με το Τατουάζ» του Ντέιβιντ Φίντσερ.

Εχει προταθεί δύο φορές υποψήφια για οσκαρ και το κινηματογραφικό της ντεμπούτο έγινε το 2008 με την ταινία «Dream Boy».

Eίναι ζευγάρι με τον 44χρονο Χοακίν Φίνιξ από το 2016 και γνωρίστηκαν για πρώτη φορά στα γυρίσματα της ταινίας «Her» το 2013. 

Μάλιστα σε συνέντευξή του ο Αμερικανός ηθοποιός έχει δηλώσει πως η Ρούνεϊ Μάρα είναι η μόνη γυναίκα που έχει ψάξει γι΄ αυτήν στο διαδίκτυο. 

«Στην αρχή της γνωριμίας μας νόμιζα ότι δεν με συμπαθούσε, αλλά μετά κατάλαβα ότι απλώς ήταν ντροπαλή» σημείωσε χαρακτηριστικά στο περιοδικό Vanity Fair. 

Δείτε φωτογραφίες:

ΑP Images
ΑP Images

H πρώτη εμφάνιση του ζευγαριού στο κόκκινο χαλί έγινε το 2017 στο φεστιβάλ των Καννών. 

Τον Σεπτέμβριο του 2017 αποφάσισαν να μείνουν μαζί και να κρατήσουν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή. 

Ο Χοακίν Φίνιξ έχει δημόσια ευχαριστήσει την αγαπημένη του για την υποστήριξή της στο πρόσωπό του. 

ΑP Images
ΑP Images
Apimages
Apimages
apimages
apimages
apimages
apimages
apimages
apimages
apimages
apimages