Μαίρη Αρώνη, Νίκος Αποστολόπουλος, Σπύρος Σιγούρος, Δήμητρα Λημνιού
Μαίρη Αρώνη, Νίκος Αποστολόπουλος, Σπύρος Σιγούρος, Δήμητρα Λημνιού
07|10|2019 12:15
SHARE
WEDDING MOMENTS

Μαίρη Αρώνη-Σπύρος Σιγούρος: Οι δημοσιογράφοι ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας


Παντρεύτηκαν την Κυριακή 6 Οκτωβρίου, οι γνωστοί δημοσιογράφοι Σπύρος Σιγούρος και Μαίρη Αρώνη, δίνοντας όρκους αιώνιας αγάπης και αφοσίωσης ύστερα από 4,5 χρόνια σχέσης.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο Ιερό Παρεκκλήσι του Αγίου Δημητρίου στο Κτήμα 28, παρουσία συγγενών και καλών φίλων που βρέθηκαν εκεί για να τιμήσουν την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής τους.

Κουμπάροι ήταν η τραγουδίστρια Χρύσπα και ο καλός φίλος του γαμπρού, Ντίνος Μαργώνης.

Η νύφη έλαμπε μέσα στο υπέροχο νυφικό της, το οποίο αποτελεί δημιουργία της Ισραηλινής σχεδιάστριας, Ρίκι Νταλάλ.

Για τα μαλλιά της επέλεξε ένα απλό αλλά κομψότατο χτένισμα, αφήνοντάς τα κάτω με χαλαρούς κυματισμούς, ενώ, το μακιγιάζ της ήταν επίσης διακριτικό και αψεγάδιαστο!

Φυσικά, δεν έλειψε και το μακρύ, εντυπωσιακό πέπλο, που χάρισε στη νύφη επιπλέον πόντους φινέτσας στο συνολικό look. H ανθοδέσμη, επίσης, κινήθηκε στην ίδια φιλοσοφία, με λευκά άνθη ν’ απογειώνουν τον ρομαντισμό της bridal εμφάνισης!

Δίπλα της, ο γαμπρός ξεχώριζε, χάρη στο chic μπλε κοστούμι του, δια χειρός του Έλληνα σχεδιαστή Νίκου Αποστολόπουλου.

Η Μαίρη Αρώνη αποτελεί πιστό μέλος της ομάδας της Φαίης Σκορδά και του Πρωινού του AΝΤ1, ενώ ο Σπύρος Σιγούρος συμμετέχει στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» της Ζήνας Κουτσελίνη.

Oι παρουσιάστριες έδωσαν το «παρών» στο ευτυχές γεγονός των συνεργατών τους, μαζί με πολλούς ακόμα εκπροσώπους από τον χώρο της δημοσιογραφίας, της ελληνικής τηλεόρασης και της showbiz, όπως ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο Χάρης Σιανίδης, η Δέσποινα Μοιραράκη και η Σάσα Σταμάτη.

Στην δεξίωση που ακολούθησε, η νύφη αφαίρεσε το πέπλο και μαζί με τον σύζυγό της και τα αγαπημένα τους πρόσωπα διασκέδασαν και απόλαυσαν την εορταστική ατμόσφαιρα!