vasiliki_andritsou/Instagram
vasiliki_andritsou/Instagram
07|10|2019 13:00
SHARE
ΣΤΟ INSTAGRAM

H Βασιλική Ανδρίτσου βάφτισε την κόρη της -Οι φωτογραφίες στο Instagram και οι διάσημοι καλεσμένοι


Μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της βιώνει η ηθοποιός Βασιλική Ανδρίτσου.

Η ίδια και ο σύζυγός της, Νίκος Συμεωνίδης, βάπτισαν την Κυριακή 6 Οκτωβρίου, την 8 μηνών κόρη τους, στην οποία έδωσαν τα ονόματα των δυο γιαγιάδων της, Ευανθία και Ιωάννα, -και θα την φωνάζουν Ανθένια.

Η βάφτιση έγινε στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου στο Κουκάκι, ενώ, μετά το μυστήριο ακολούθησε ένα πάρτι μεταξύ καλών φίλων και συγγενών στο Λοκάλι, το νέο στέκι στην περιοχή του Ψυρρή.

Ανάμεσα στους καλεσμένους βρέθηκαν και πολλοί γνωστοί ηθοποιοί όπως ο Μιχάλης Ρέππας, η Μαριάννα Τουμασάτου και ο Παντελής Καναράκης.

Στη βάφτιση έδωσε το παρών και η ηθοποιός Κατερίνα Γερονικολού.

 

 

Η ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό της στο Ιnstagram που συνόδευσε με την λεζάντα «Ήταν πολύ συγκινητικά... Να σας ζήσει #νίκος + @vasiliki_andritsou #ανθένια, όλα ανθηρά στη ζωή σου».

vasiliki_andritsou/Instagram
vasiliki_andritsou/Instagram

Εμφανώς συγκινημένη, η Βασιλική Ανδρίτσου φρόντισε να ενημερώσει και εκείνη με τη σειρά της τους followers της για το χαρμόσυνο γεγονός, δημοσιεύοντας τρεις φωτογραφίες στο προφίλ της.

 

Όπως ήταν φυσικό, συγκέντρωσε χιλιάδες likes και πολλές ευχές για την κορούλα της! Φορώντας ένα κομψό, λευκό πουκάμισο και ένα κόκκινο σακάκι, είχε μόνιμα ένα λαμπερό χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό της.

 

Πριν λίγο καιρό, η ηθοποιός, μιλώντας στην εφημερίδα Νέα Σελίδα, τόνισε ότι η μητρότητα είναι ακόμα καλύτερη από ό,τι είχε φανταστεί! 

«Αυτό που ανακάλυψα από τότε που γεννήθηκε η κόρη μου είναι ότι αυτό που φανταζόμουν δεν είχε καμία σχέση με την πραγματικότητα. Αυτό που ζω είναι τρεις φορές πιο τέλειο!».

Διαβάστε επίσης: Η Βασιλική Ανδρίτσου γύρισε το χρόνο πίσω -Η φωτογραφία από τη Νέα Υόρκη όταν ήταν 20 ετών