AP Images
AP Images
09|10|2019 11:14
SHARE
SO CHIC!

Elegant sexy! Η Μόνικα Μπελούτσι με oversized κοστούμι και bustier με διαφάνεια


Είναι μία από τις όμορφες γυναίκες στον κόσμο και αντικείμενο πόθου κάθε ανδρικής φαντασίωσης.

Η Μόνικα Μπελούτσι αποτελεί αναμφισβήτητα beauty & fashion icon, με κάθε της outfit και makeup look να φιλοξενείται στα διασημότερα sites παγκοσμίως -και όχι άδικα- αφού είναι πάντοτε αψεγάδιαστα, απογειώνοντας τη θηλυκότητά της.

Συνεχίζοντας, λοιπόν, τις breathtaking εμφανίσεις για τις οποίες είναι γνωστή, την Τρίτη 8 Οκτωβρίου, βρέθηκε στο event της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών, που πραγματοποιήθηκε στο εμβληματικό Palazzo Barberini στη Ρώμη.

Όλα τα βλέμματα και τα φλας των φωτογράφων ήταν στραμμένα επάνω της! Πιστή στον διακριτικό αισθησιασμό και την ιταλική κομψότητα που την χαρακτηρίζει, η αειθαλής Ιταλίδα θεά επέλεξε ένα μαύρο κορμάκι, με λεπτομέρεια ημιδιαφάνειας, που τόνιζε την καλλίγραμμη σιλουέτα της και τις μοναδικές αναλογίες της. 

Αν υπάρχει μια γυναίκα που μπορεί στα 55 της χρόνια να φορά ένα τέτοιο fashion item και να το υποστηρίζει τέλεια αυτή είναι η Μόνικα Μπελούτσι!

ΑP Images
ΑP Images

Το hot ντεκολτέ ισορρόπησε το υπέρκομψο blazer που έδινε την απαραίτητη νότα αυστηρότητας στο σύνολο, ενώ τα chic palazzo pants χάρισαν μια απολαυστική androgynous διάσταση.

Φυσικά, δεν έλειψαν και τα πανύψηλα τακούνια, σύμβολο αιώνιας αισθητικής και φινέτσας.

Το κοντό καρέ της ηθοποιού, αν και δε θυμίζει τις εποχές του «Μη Αναστρέψιμου», όταν μεσουρανούσε στις κινηματογραφικές οθόνες, τόνιζε τα συγκλονιστικά χαρακτηριστικά του προσώπου της και την έκανε να μοιάζει ακόμα πιο νέα.

Για το makeup look της επέλεξε λάμψη στα χείλη και διακριτικά glam smokey eyes.

ΑP Images
ΑP Images

Ολοκλήρωσε το ντύσιμό της με μακριά, ασημένια σκουλαρίκια κι ένα super stylish clutch.

ΑP Images
ΑP Images

Η ίδια, όταν ρωτήθηκε σε συνέντευξή της στο Paris Matchlast, αν σκεφτόταν το ενδεχόμενο να ξαναπαντρευτεί ποτέ, απάντησε «Όταν έχεις υπάρξει παντρεμένη ήδη δυο φορές, πρέπει να πάρεις τον χρόνο σου και να σκεφτείς γιατί έγινε ό,τι έγινε και γιατί πήρες διαζύγιο. Ας πούμε ότι αυτή τη στιγμή βρίσκομαι σε φάση που μαθαίνω...».

Υπενθυμίζουμε ότι ήταν παντρεμένη με τον φωτογράφο μόδας Claudio Carlos Basso από το 1990 έως το 1994 και με τον διάσημο ηθοποιό Vincent Cassel από το 1999 έως το 2015.