Τίνα Τόσκα, Μάνια Ντέλου, Μαρίνα Πούπου, Ελίνα Κέφη/Φωτογραφία: tinatoska/instagram
Τίνα Τόσκα, Μάνια Ντέλου, Μαρίνα Πούπου, Ελίνα Κέφη/Φωτογραφία: tinatoska/instagram
09|10|2019 13:53
SHARE
ΣΕ ΛΑΜΠΕΡΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ

Μάνια Ντέλου: Το διάσημο μοντέλο των '90s σε μια σπάνια εμφάνιση -Με total red look


Η Μάνια Ντέλου, διάσημο μοντέλο των 90's, στέφθηκε το 1993 Μις Ελλάς στα καλλιστεία του ΑΝΤ1. 

Συνεργάστηκε με μερικούς από τους σημαντικότερους Έλληνες σχεδιαστές, όπως ο Βασίλειος Κωστέτσος, ο Μάκης Τσέλιος, ο Μιχάλης Ασλάνης, οι Deux Hommes.

Το όμορφο κορίτσι που μεσουράνησε στις ελληνικές πασαρέλες τη δεκαετία του 90' αποφάσισε να σταματήσει το μόντελινγκ σε ηλικία 22 ετών, όταν ένιωσε ότι ο «κύκλος έκλεισε», όπως έχει δηλώσει η ίδια.

Σε ηλικία 13 ετών ξεκίνησε την καριέρα της στο μόντελινγκ και άνηκε στην dream team των μοντέλων της δεκαετίας του '90, μαζί με τις Ειρήνη Σκλήβα, Μαρίνα Πούπου, Μαρίνα Τσιντικίδου, Εύη Αδάμ, Ρέα Τουτουνζή κλπ. 

Η γνωριμία της με τον πρώην σύζυγό της, Γρηγόρη Σαράντη, γνωστό επιχειρηματία στον χώρο των καλλυντικών, ήταν καταλυτική στη ζωή της και θέλησε να αφοσιωθεί πλέον στην οικογένειά της. 

Η Μάνια Ντέλου, μητέρα δυο παιδιών, εδώ και χρόνια ασχολείται με την ζαχαροπλαστική και φτιάχνει εντυπωσιακές τούρτες. 

Το πραγματικό της όνομα είναι Ασημίνα Κατσίκη και οι φωτογραφίες της εξαιρετικής δουλειάς της στη ζαχαροπλαστική τραβούν την προσοχή στο Instagram.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κόρη της Μάνιας Ντέλου, Κατερίνα, ακολούθησε τα χνάρια της μαμάς της και ασχολήθηκε για λίγο καιρό με το μόντελινγκ.

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε τη Μάνια Ντέλου με κόκκινο κοστούμι στα εγκαίνια της έκθεσης του Νικόλαου Γλίξμπουργκ στο Μουσείο Ισλαμικής Τέχνης. 

Μάνια Ντέλου-Τζωρτζίνα Έλληνα, Φωτογραφία: NDP photo agency
Μάνια Ντέλου-Τζωρτζίνα Έλληνα, Φωτογραφία: NDP photo agency