Instagram/variety
Instagram/variety
09|10|2019 17:40
SHARE
ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ VARIETY

Η Τζένιφερ Άνιστον μιλά για τον αγώνα της κατά του παιδικού καρκίνου -Το νέο εξώφυλλο αφιερωμένο στη δύναμη των γυναικών


Πιο όμορφη από ποτέ, ανεξάρτητη και με τη μια επιτυχία να διαδέχεται την άλλη, η Tζένιφερ Άνιστον αποτελεί το παράδειγμα γυναικείου δυναμισμού της σύγχρονης εποχής, στο οποίο όλοι θα έπρεπε να δώσουμε λίγη παραπάνω προσοχή.

Η διάσημη και περιζήτητη ηθοποιός έχει αφιερωθεί στην καταπολέμηση του παιδικού καρκίνου, στηρίζοντας ενεργά την αποστολή του αμερικανικού, ερευνητικού νοσοκομείου St. Jude Children's Research Hospital, το οποίο αναλαμβάνει μερικές από τις δυσκολότερες μορφές του.

Η ίδια φωτογραφήθηκε για το νέο τεύχος του περιοδικού Variety και μίλησε για την αξιέπαινη δουλειά του νοσοκομείου αλλά και την απίθανη δύναμη που κρύβουν μέσα τους τα παιδιά που αντιμετωπίζουν έναν τέτοιο Γολγοθά.

«Βλέπεις αυτά τα μικρά θαύματα, αυτούς τους μικρούς ήρωες, να περνούν κάτι που κανένα παιδί δε θα έπρεπε να περνά» τόνισε χαρακτηριστικά.

Το τεύχος είναι αφιερωμένο στη δύναμη των γυναικών και κυκλοφορεί κάθε χρόνο.

Η Άνιστον είναι μια μόνο από τις υπέροχες κυρίες που κοσμούν τα διαφορετικά εξώφυλλα, μεταξύ των οποίων απολαμβάνουμε τις επίσης ηθοποιούς Brie Larson και Awkwafina, την τραγουδίστρια φαινόμενο Mariah Carrey και την πρόεδρο των Disney Television Studios και ABC Entertainment, Dana Walden.

Η star ποζάρει με ένα oversized πλεκτό κι ένα chic καπέλο, κοιτάζοντας με ένα διακριτικό χαμόγελο το φακό, με τα μαλλιά της να πέφτουν ανέμελα στο πρόσωπό της.

Φυσικά, σ’ ένα τέτοιο τεύχος, δεν θα μπορούσε η συζήτηση να μην πάει και στο κίνημα #metoo. Η ηθοποιός είπε ότι υπάρχουν πολλά ακόμα που πρέπει να γίνουν, ώστε να μπορούμε να μιλάμε για εξάλειψη φαινομένων όπως η άνιση μεταχείριση και η σεξουαλική παρενόχληση των γυναικών.

Ωστόσο, συμφωνεί ότι η κατάσταση έχει σίγουρα βελτιωθεί.

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στον κινηματογραφικό παραγωγό Harvey Weinstein, ο οποίος σηματοδότησε ουσιαστικά την έναρξη των σύγχρονων φεμινιστικών κινημάτων, λόγω του κατακλυσμού κατηγοριών για σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε πριν από δύο χρόνια.

Όταν ρωτήθηκε αν έχει συνεργαστεί ποτέ μαζί του, απάντησε «αναγκάστηκα».

Το 2005, στο δείπνο της πρεμιέρας της ταινίας Derailed (όπου η Aniston πρωταγωνιστούσε) ο ίδιος, που ήταν ο παραγωγός, πλησίασε το τραπέζι της και έδιωξε κυριολεκτικά έναν από τους φίλους της από τη θέση του, για να κάτσει δίπλα της.

Μάλιστα, o Weinstein, ο οποίος τότε ήταν παντρεμένος με την Georgina Chapman, δημιουργό του brand Marchesa, είχε απαιτήσει από τη χολιγουντιανή πρωταγωνίστρια, να φορέσει ένα φόρεμα της συζύγου του στην πρεμιέρα της ταινίας.

Η ηθοποιός χαρακτήρισε τη συμπεριφορά του ξεκάθαρο bullying. Εκείνη φυσικά δε δέχτηκε, γιατί θεώρησε ότι το φόρεμα δεν ταίριαζε στο στιλ της. «Τι θα μπορούσε να κάνει; Να έρθει στο σπίτι και να με αναγκάσει να το φορέσω» πρόσθεσε.