O Αντώνης Βλοντάκης, Φωτογραφία: NDP photo agency
O Αντώνης Βλοντάκης, Φωτογραφία: NDP photo agency
10|10|2019 15:11
SHARE
INSTAGRAM

Δείτε πώς ήταν ο Αντώνης Βλοντάκης 4 και 24 ετών -Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε για να γιορτάσει τα γενέθλιά του


Ο γοητευτικός Αντώνης Βλοντάκης σήμερα γιορτάζει τα γενέθλιά του.

Ο Αντώνης Βλοντάκης σβήνει από την τούρτα του 44 κεράκια -παρά το γεγονός ότι μοιάζει τουλάχιστον 10 χρόνια νεότερος, προφανώς λόγω των πολλών χρόνων εντατικής προπόνησης στο νερό!

Ο ίδιος, λοιπόν, αποφάσισε να κάνει το πιο τρυφερό flashback στο instagram, δημοσιεύοντας τρεις δικές του φωτογραφίες, οι οποίες τραβήχτηκαν με διαφορά 20 χρόνων.

Η πρώτη είναι από την παιδική του ηλικία, όπου τον βλέπουμε να χαμογελά στον φακό σε ηλικία 4 ετών. Στη δεύτερη είναι 24 και έχει ήδη ξεκινήσει την πορεία του στο πόλο -τότε βέβαια δε φανταζόταν ότι θα γινόταν ένας από τους διασημότερους Έλληνες παίκτες υδατοσφαίρισης.

Η τρίτη είναι μία selfie όπου ποζάρει ως 44χρονος ευτυχισμένος μπαμπάς τριών παιδιών και σύζυγος της πανέμορφης Κορίνας Στεργιάδου!

Δείτε εδώ (Πατήστε δεξιά στο βελάκι για να δείτε όλες τις φωτογραφίες):

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

4-24-44. 3 φωτό ανά 20ετια. #birthdayboy

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Antonis Vlontakis (@antonisvlontakis) στις 9 Οκτ, 2019 στις 10:17 μμ PDT

Antonis Vlontakis/instagram
Antonis Vlontakis/instagram

Ο ίδιος τα τελευταία χρόνια δοκιμάζει το ταλέντο του και στην υποκριτική. Αυτήν την περίοδο τον βλέπουμε στο σήριαλ «Γυναίκα χωρίς όνομα», ενώ τον έχουμε δει και στο θέατρο. Ωστόσο, σε συνέντευξή του πριν από δυο χρόνια στο Hello! είχε τονίσει

«Να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Εμένα η δουλειά μου είναι να παίζω πόλο. Αυτό έμαθα να κάνω καλά στη ζωή μου, αυτό υπηρετώ πολλά χρόνια. Αν συμβαίνουν πράγματα στον ελεύθερο χρόνο μου, είτε στην τηλεόραση είτε στο θέατρο, είναι επειδή μ’ αρέσουν οι προκλήσεις και βάζω στοιχήματα με τον εαυτό μου αν μπορώ να τα καταφέρω. Γενικά, δε μ’ αρέσουν οι ταμπέλες. Οι άνθρωποι έχουν πολλά ταλέντα, πολλές πλευρές. Δε μ’ άρεσε να καλουπώνομαι. Έτσι προέκυψε και το θέατρο, από το πουθενά».

Χρόνια του πολλά, λοιπόν!