sussexroyal/Ιnstagram
sussexroyal/Ιnstagram
10|10|2019 18:05
SHARE
ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ INSTAGRAM

Όταν ο Εd Sheeran επισκέφθηκε τον πρίγκιπα Χάρι το κουδούνι χτύπησε με το God Save the Queen


Ότι ο πρίγκιπας Χάρι έχει χιούμορ είναι σίγουρα γνωστό και το αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία.

Ο ίδιος, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Ψυχικής Υγείας, έστειλε σήμερα ένα ηχηρό μήνυμα μέσω Instagram, αφού με τη σύζυγό του, Μέγκαν Μαρκλ, τον Πρίγκιπα Γουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον, είναι συνιδρυτές της φιλανθρωπικής οργάνωσης Heads Together, η οποία στηρίζει έμπρακτα όσους αντιμετωπίζουν τέτοια προβλήματα.

Ύστερα από την σχετική καμπάνια που κυκλοφόρησε πριν από μερικές μέρες, συναντήθηκε με τον διάσημο τραγουδιστή Εντ Σίραν, ο οποίος είναι επίσης ευαισθητοποιημένος πάνω σε αυτά τα ζητήματα, και δημοσίευσαν ένα απίθανο video, που έχει γίνει ήδη viral.

Στην αρχή, βλέπουμε τον αστέρα της μουσικής να φτάνει στο ραντεβού του με τον διάσημο γαλαζοαίματο και να χτυπά το κουδούνι.

Αυτό που προκάλεσε κυριολεκτικά φρενίτιδα στο διαδίκτυο και στους απανταχού royal lovers είναι ότι η μελωδία που ακούστηκε ήταν ο βρετανικός ύμνος «God Save the Queen»! Στο σπίτι όπου γυρίστηκε το video μένει η πριγκίπισσα Βεατρίκη με τον σύζυγό της.

Στη λεζάντα «Είναι η Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας. Ο Πρίγκιπας Χάρι και ο Εντ Σίραν θέλουν να βεβαιωθούν ότι, όχι μόνο σήμερα, αλλά κάθε μέρα, προσέχετε τον εαυτό σας, τους φίλους σας και όσους είναι γύρω σας. Δεν υπάρχει λόγος να υποφέρει κανείς σιωπηρά. Εκφράστε αυτό που αισθάνεστε, ρωτήστε κάποιον τι κάνει και ακούστε προσεκτικά την απάντησή του. Ζητήστε βοήθεια όποτε τη χρειάζεστε και να ξέρετε ότι είμαστε μαζί σας».