Splash/Ideal Image
Splash/Ideal Image
12|10|2019 16:38
SHARE
LIKE MOTHER LIKE DAUGHTER

Η Σίντι Κρόφορντ με elegant μαύρο κοστούμι και η Κάια Γκέρμπερ με σούπερ μίνι και ατελείωτα πόδια


Η Σίντι Κρόφορντ και Κάια Γκέρμπερ αποδεικνύουν ότι η κομψότητα, σε κάποιες περιπτώσεις, είναι θέμα DNA.

Η πρώτη σημάδεψε ανεξίτηλα την χρυσή δεκαετία των 90s, ως μέλος των original supermodels, ενώ, η -μόλις πρόσφατα- ενήλικη Κάια δεν άργησε ν’ ακολουθήσει τα χνάρια της μητέρας της και να ξεχωρίσει από πολύ νωρίς στις πασαρέλες ως μούσα των διασημότερων οίκων!

Χθες, λοιπόν, οι δυο τους βρέθηκαν να απολαμβάνουν μια βραδινή έξοδο στη Νέα Υόρκη και ο φωτογραφικός φακός τις απαθανάτισε πιο όμορφες και κομψές από ποτέ!

H 53χρονη Κρόφορντ ήταν πραγματικά super stylish, φορώντας ένα chic κοστούμι που έδενε στη μέση και ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Τα διακριτικά, διαμαντένια σκουλαρίκια, το όμορφο βραχιόλι και οι λαμπερές λεπτομέρειες στο χερούλι της τσάντας, της χάρισαν ανεπιτήδευτη γοητεία.

Splash/Ideal Image
Splash/Ideal Image

Φυσικά, τις εντυπώσεις κέρδισε και η 18χρονη κόρη της, η οποία φορούσε ένα little black dress, που τόνιζε τα καλλίγραμμα πόδια της.

Το συνδύασε με ένα modern chic blazer με δερμάτινες λεπτομέρειες, καθώς και strap sandals, που απογείωσαν το outfit.

Το λιτό κολιέ και το clutch ολοκλήρωσαν την εμφάνισή της, προσδίδοντας θηλυκότητα.

Splash/Ideal Image
Splash/Ideal Image

Νωρίτερα την ίδια μέρα, οι δυο τους συμμετείχαν στο event “Vogue: Forces Of Fashion”, που πραγματοποιήθηκε στα Spring Studios της Νέας Υόρκης.

 

 

Η Σίντι Κρόφορντ αναφέρθηκε και στην απόφασή της να στηρίξει την 16χρονη τότε Κάια, όταν αποφάσισε να κυνηγήσει μια καριέρα στην πασαρέλα, παρά το γεγονός ότι πολλοί ήταν εκείνοι που της άσκησαν αρνητική κριτική, λόγω της μικρής ηλικίας της κόρης της.

«Δεν είχα κανέναν ενδοιασμό να πω «ναι» στην Κάια. Ένιωσα πολύ άνετα με αυτό και της είπα «Go for it. Διασκέδασέ το και είμαι πάντα εδώ για σένα, αν έχεις κάποια ερώτηση» είπε συγκεκριμένα.

Το νεαρό μοντέλο, όταν ρωτήθηκε αν ένιωθε έτοιμη για τον κόσμο του μόντελινγκ, λόγω της πολύχρονης πορείας της μητέρας της, απάντησε: «Υπάρχουν πράγματα στη βιομηχανία που πρέπει να μάθεις ο ίδιος από πρώτο χέρι, όσα και να σου έχει ήδη μάθει κανείς γι’ αυτά».

Διαβάστε επίσης: To φόρεμα της Σίντι Κρόφορντ ιδανικό για γυναίκες που θέλουν άνεση

«Ενα όνειρο έγινε πραγματικότητα» -H Kaia Gerber περπάτησε στην πασαρέλα του οίκου Givenchy