Elizabeth Hurley/Instagram
Elizabeth Hurley/Instagram
14|10|2019 16:28
SHARE
INSTAGRAM MOMENTS

Καλλίγραμμη όσο ποτέ στα 54 η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ -Η φωτογραφία με μαγιό που συγκέντρωσε πάνω από 100 χιλιάδες likes


Αποδεικνύοντας περίτρανα ότι τα 54 λίγη σημασία έχουν, όταν η σιλουέτα σου είναι απλά αξιοζήλευτη, η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ δεν δίστασε να ποζάρει μόνο με ένα σέξι μπικίνι, δημοσιεύοντας τη φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram.

Το μαγιό ανήκει στη συλλογή του δικού της swimwear brand, Elizabeth Hurley Beach. 

Η διάσημη ηθοποιός και μοντέλο συγκεντρώνει πάνω από 1 εκατομμύριο followers, οι οποίοι την κατέκλυσαν με likes και comments, δίνοντάς της τα πιο θερμά τους συγχαρητήρια για τo άψογο σώμα της.

Μάλιστα, πριν λίγες μέρες, παραδέχτηκε ότι δεν είναι fan του γυμναστηρίου και σαν άσκηση προτιμά την... κηπουρική! 

 

 

Πριν από λίγους μήνες, μιλώντας στο Elle, τόνισε ότι, ανάμεσα στα fitness habits της περιλαμβάνονται και τα 30 λεπτά περπάτημα κάθε μέρα, καθώς, πέρα από την απώλεια θερμίδων, βοηθούν και στην κυκλοφορία του αίματος.

Επίσης, αποκάλυψε ότι για λίγα λεπτά καθημερινά, κάνει ασκήσεις κοιλιακών.

Μιλώντας στο Women’s Health αποκάλυψε ότι η διατροφή της είναι σχετικά απλή.

Για πρωινό, επιλέγει ελληνικό γιαούρτι με μια μπανάνα και λίγο μέλι. Τρώει το μεσημεριανό της μετά την πρωινή γυμναστική -συνήθως αυτό περιλαμβάνει ένα μπολ σούπας λαχανικών.

Τέλος, απολαμβάνει το δείπνο της στο γραφείο, για το οποίο συχνά επιλέγει κοτόπουλο σχάρας και πολλά λαχανικά!

Η Χάρλεϊ έχει έναν γιο από τον γάμο της με τον πρώην της σύζυγο Steve Bing. Ο 17χρονος Damian, φαίνεται ότι θέλει να ακολουθήσει τα βήματα της μητέρας του.

 

 

Δεν χάνει ευκαιρία να ποστάρει φωτογραφίες στο instagram, ποζάροντας, εμπνευσμένος από τις πιο εμβληματικές φωτογραφίες της μητέρας του, ενώ πριν από έναν χρόνο υπέγραψε και συμβόλαιο με πρακτορείο μοντέλων.