Η Νάταλι Πόρτμαν, Φωτογραφία: ΑP images/Jordan Strauss
Η Νάταλι Πόρτμαν, Φωτογραφία: ΑP images/Jordan Strauss
RED CARPET

H Νάταλι Πόρτμαν σε σπάνια εμφάνιση με τον χορογράφο σύζυγό της -Οι πιο καλοντυμένοι στο κόκκινο χαλί


Η βραβευμένη με Όσκαρ Νάταλι Πόρτμαν πραγματοποίησε μια σπάνια εμφάνιση στο κόκκινο χαλί με τον σύζυγό της. 

Η ηθοποιός του Χόλιγουντ πήγε στην εκδήλωση που πραγματοποίησε το αμερικανικό περιοδικό Elle με τίτλο «Women in Hollowood» για να τιμήσει τις γυναίκες της χρονιάς. 

Η Νάταλι Πόρτμαν ήταν μία από αυτές τις γυναίκες. 

Η 38χρονη ηθοποιός μαζί με τον γοητευτικό σύζυγό της Μπέντζαμιν Μιλπιέ τράβηξαν όλα τα φλας των φωτογράφων καθώς κρατούν πολύ χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή. 

Η Νάταλι Πόρτμαν έλαμπε μέσα στο Dior μαύρο φόρεμά της και ο Γάλλος σύζυγός της, ο οποίος είναι χορευτής και χορογράφος, ήταν στο πλευρό της. 

H 26η διοργάνωση των βραβείων του περιοδικού Elle, Women in Hollywood, τιμά τις διάσημες γυναίκες της βιομηχανίας του κινηματογράφου για το έργο τους, τις κοινωνικές τους δράσεις και το γενικότερο μήνυμα που περνούν μέσω αυτών στον κόσμο.

Όλες οι γυναίκες, ανάμεσα στις οποίες ήταν η Νικόλ Κίντμαν, η Σκάρλετ Γιόχανσον, η Γκουίνεθ Πάλτροου, τιμήθηκαν με βραβείο του Elle για τη συνεισφορά τους στο Hollywood και κοσμούν τα πολλαπλά εξώφυλλα του περιοδικού στο τεύχος Νοεμβρίου.

Η Νάταλι Πόρτμαν και ο Μπέντζαμιν Μιλπιέ παντρεύτηκαν το 2012 και γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «Black Swan». Εχουν δυο παιδιά, τον Άλεφ και την Αμαλία. 

AP images
AP images
AP images
AP images
AP images
AP images
Getty Images/Ideal Image
Getty Images/Ideal Image

Δείτε το βίντεο: