ΑP Images
ΑP Images
ROYAL CHIC

H «επαναστάτρια» πριγκίπισσα της Νορβηγίας με chic navy blue φόρεμα και διαμαντένια κοσμήματα -Εκπληκτική εμφάνιση


Εκτός από την Κέιτ Μίντλετον και την Μέγκαν Μαρκλ του βρετανικού θρόνου, υπάρχουν πολλές ακόμα royals στην Ευρώπη, που αξίζουν την προσοχή μας, τουλάχιστον όσον αφορά στις ενδυματολογικές επιλογές τους!

Μια από αυτές είναι η «άγνωστη» σε πολλούς πριγκίπισσα Mette-Marit της Νορβηγίας, η οποία σε κάθε της εμφάνιση είναι ανεπιτήδευτα κομψή, αποπνέοντας χάρη και αριστοκρατική φινέτσα. Μόλις χθες, ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε με τον σύζυγό της, τον πρίγκιπα Haakon, ο οποίος είναι ο άμεσος διάδοχος του θρόνου.

Οι δυο τους βρέθηκαν στη Φρανκφούρτη και επισκέφτηκαν την έκθεση Frankfurt Book Fair, η οποία σχετίζεται με έντυπες και ψηφιακές εκδόσεις και συνολικά το δημιουργικό περιεχόμενο.

Συγκεκριμένα, στάθηκαν περισσότερο στην εγκατάσταση των καλλιτεχνών Sissel Tolaas και Reling Kagge, η οποία καλούσε τους παρευρισκόμενους να μυρίσουν αρώματα που περιγράφουν καθημερινά συναισθήματα και καταστάσεις, όπως την «αόρατη σιωπή».

Splash/ Ideal Image
Splash/ Ideal Image

Κλέβοντας τις εντυπώσεις με το chic παρουσιαστικό της, η πριγκίπισσα Mette-Marit επέλεξε ένα navy blue πλισέ φόρεμα σε γραμμή Α, με ιδιαίτερα μανίκια.

Τα ξανθά μαλλιά της είχαν χαλαρούς κυματισμούς, ενώ διαμαντένια κοσμήματα -που έδιναν λάμψη στο outfit- και λιτό μακιγιάζ ολοκλήρωναν το σύνολό της.

Η 60s inspired εμφάνιση της γαλαζοαίματης σίγουρα κέρδισε πολύ θετικά σχόλια από τα διεθνή μέσα, αφού ήταν λιτή, και παράλληλα εξαιρετικά καλαίσθητη και σύγχρονη.

ΑP Images
ΑP Images

Ύστερα, βρέθηκαν σε after party της διοργάνωσης, όπου προτίμησε ένα πιο bold ensemble με έντονο print και υπέροχες pink Prada γόβες.

Η 46χρονη μέλλουσα βασίλισσα της Νορβηγίας πέρυσι αποκάλυψε ότι πάσχει από πνευμονική ίνωση, μια χρόνια νόσο η οποία προκαλεί σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα, κάνοντας ακόμα και την πιο απλή καθημερινή ασχολία, πολύ δυσκολότερη.

Η ίδια δεν έκρυψε ποτέ το πρόβλημα υγείας της, κάνοντας αμέσως μετά τη διάγνωσή της δημόσια δήλωση «Παρά το γεγονός ότι μια τέτοια διάγνωση θα περιορίσει τη ζωή μου σε αρκετές περιπτώσεις, είμαι ευγνώμων που οι γιατροί ανακάλυψαν τη νόσο τόσο νωρίς.

Στόχος μου είναι να δουλεύω και να συμμετέχω στο επίσημο πρόγραμμα του Παλατιού όσο μπορώ περισσότερο».

Splash/ Ideal Image
Splash/ Ideal Image

Η ίδια -παιδί διαζευγμένων γονιών- και ο σύζυγός της έχουν μαζί δύο παιδιά, την πριγκίπισσα Ingrid Alexandra, η οποία γεννήθηκε το 2004, και τον πρίγκιπα Sverre Magnus, ο οποίος ήρθε στον κόσμο έναν χρόνο αργότερα.

Ωστόσο, έχει ακόμα ένα παιδί, τον Marius Bong Hoiby, τον οποίο είχε αποκτήσει εκτός γάμου από προηγούμενη σχέση. Ο Marius προκάλεσε μια μίνι κρίση το 2012 -η οποία χαρακτηρίστηκε θέμα εθνικής ασφάλειας- όταν δημοσίευσε φωτογραφίες της βασιλικής οικογένειας στο διαδίκτυο.

Το royal ζεύγος γνωρίστηκε το 1999 και το 2000 έγινε γνωστός ο δεσμός τους, ο οποίος αρχικά προκάλεσε αντιδράσεις στην κοινή γνώμη, όχι μόνο επειδή εκείνη ήταν single mom, αλλά και για τις φήμες που οργίαζαν σχετικά με τη ζωή της στο πανεπιστήμιο, το οποίο τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά χαρακτήριζαν «επαναστατικό».

Σε συνέντευξη τύπου, λίγο πριν παντρευτεί τον πρίγκιπα, η ίδια, χωρίς να παραδεχτεί τίποτα συγκεκριμένο, απολογήθηκε για όσα ακούγονταν σχετικά με τη ζωή της προ γάμου.