AP Images
AP Images
ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΚΟΡΕΣ

Η Ντέμι Μουρ με τις κούκλες κόρες της -Εντυπωσίασαν στο event για το λανσάρισμα του βιβλίου της


Η Ντέμι Μουρ έχει προκαλέσει σάλο με την αποκαλυπτική βιογραφία που κυκλοφόρησε πρόσφατα με τίτλο «Inside Out».

Το βράδυ της Τρίτης, η ίδια βρέθηκε στο exclusive event που διοργάνωσε το περιοδικό Harper's Bazaar σε συνεργασία με τον οίκο Salvatore Ferramo στη Νέα Υόρκη, με αφορμή το επίσημο λανσάρισμα του βιβλίου της.

Η  χολιγουντιανή σταρ έδειχνε κομψότατη και λαμπερή φορώντας ένα ασπρόμαυρο κοστούμι (με την υπογραφή Ferragamo φυσικά) και πόζαρε χαμογελαστή στον φακό, ενώ συνοδευόταν από τις κούκλες κόρες της, Rumer και Tallulah Willis, από τον γάμο της με τον επίσης ηθοποιό Bruce Willis.

Το παντελόνι ήταν oversized και ψηλόμεσο και κολάκευε τη μέση της, ενώ, μέσα από το μακρύ σακάκι, επέλεξε να φορέσει ένα cool chic λευκό μπλουζάκι, απογειώνοντας τον όρο «ανεπιτήδευτη φινέτσα».

H 56χρονη Demi δημοσίευσε δυο φωτογραφίες στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram από την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Spring Place, όπου βλέπουμε τις τρεις τους να αποδεικνύουν ότι η κομψότητα και η ομορφιά μάλλον είναι (και) θέμα γονιδίων.

Η Rumer διάλεξε για την περίσταση ένα κόκκινο μακρύ φόρεμα κι ένα statement-coat που κέρδισε τις εντυπώσεις, ενώ η Tallulah προτίμησε κάτι πιο bold, φορώντας ένα κοστούμι με εκκεντρικό φλοράλ μοτίβο κι ένα ριγέ πουκάμισο. Στο επόμενο ενσταντανέ, βλέπουμε τη δεύτερη να έχει πάρει τον ρόλο... στιλίστριας και να φτιάχνει το παντελόνι της μητέρας της, ώστε να δείχνει άψογη στις φωτογραφίες.

Μεταξύ των εκλεκτών καλεσμένων βρέθηκαν και οι σχεδιαστές Donna Karan και Paul Andrew -ο οποίος είναι καλλιτεχνικός διευθυντής του ιταλικού οίκου.

Μιλώντας με την αρχισυντάκτρια του αμερικανικού Harper's Bazaar λίγο πριν την έναρξη του event, η ηθοποιός αποκάλυψε ότι πολλές φορές σκέφτεται την πορεία της στο παγκόσμιο στερέωμα και το πώς κατάφερε να εξελιχθεί σε αυτό που είναι σήμερα. Στις σελίδες του νέου βιβλίου, η ίδια μιλά για τους άνδρες της ζωή της, τον αγώνα της για απεξάρτηση και τη σεξουαλική κακοποίηση στα 15 της χρόνια.

Αποκαλυπτική, χωρίς να μασά τα λόγια της, υπογραμμίζει ότι πίσω από τα λαμπερά κόκκινα χαλιά και τα αμέτρητα εξώφυλλα σε περιοδικά, τα πράγματα, πολλές φορές, είναι εντελώς διαφορετικά και πολύ πιο σκοτεινά από αυτό που δείχνουν.

Και όταν από όλα αυτά κανείς βγαίνει νικητής, του αξίζουν πολλά μπράβο!

Διαβάστε επίσης: Sexy chic: H Ντέμι Μουρ στα 56 της εντυπωσιάζει στο Met Gala με total black look