H Κατιάνα Μπαλανίκα, Φωτογραφία: NDP photo agency
H Κατιάνα Μπαλανίκα, Φωτογραφία: NDP photo agency
ΘΕΑΤΡΟ ΗΒΗ

Θεατρική πρεμιέρα για την Κατιάνα Μπαλανίκα: Η εμφάνισή της επί σκηνής μετά από 8 χρόνια


Η Κατιάνα Μπαλανίκα επέστρεψε στο θεατρικό σανίδι μετά από 8 χρόνια. 

Η ηθοποιός δέχτηκε με χαρά την πρόταση του Γιώργου Καπουτζίδη να πρωταγωνιστεί στο πρώτο θεατρικό του, με τίτλο «Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του».  

Ο Γιώργος Καπουτζίδης υπογράφει και σκηνοθετεί την θεατρική κωμωδία της χρονιάς: Eνας ανομολόγητος έρωτας που κρατάει είκοσι χρόνια. Ένας γάμος που διαλύεται από μία απιστία.

Μια γρήγορη, μοντέρνα κωμωδία, τοποθετημένη στο σήμερα, σε μία προσπάθεια να καταλάβουμε το αύριο… που μας ξημερώνει!

Η θεατρική πρεμιέρα πραγματοποιήθηκε και πλήθος κόσμου βρέθηκε στο θέατρο Ηβη.

Η Κατιάνα Μπαλανίκα τα τελευταία χρόνια απείχε από την τηλεόραση και από το θέατρο. Η δημοφιλής ηθοποιός είχε αρχικά μετακομίσει στο Λονδίνο, αλλά τα τελευταία χρόνια ζούσε μόνιμα στην Αμερική.

Τώρα έφτασε η ώρα για να επιστρέψει στην Ελλάδα και η πρόταση του Γιώργου Καπουτζίδη την έκανε να επιστρέψει στο θεατρικό σανίδι. 

Δείτε την εμφάνισή της επί σκηνής:

«Τώρα ξαναπαίζω γιατί ο Γιώργος (σ.σ. Καπουτζίδης) μου το ζήτησε. Αλλιώς μπορεί να μην είχα ξαναπαίξει. Επέστρεψα στο θέατρο λόγω του Καπουτζίδη. Θεώρησε τυχερό επειδή ήμουν στο πρώτο του σίριαλ (σ.σ. “Σαββατογεννημένες”) να είμαι και στο πρώτο του θεατρικό. Και είπα, ναι, φυσικά... Παίζω μια μαμά, τι άλλο; Δεν είναι πολύ μεγάλος ρόλος αλλά είναι καταλυτικός. Θα θυμίσει πολλά σε πολλές γυναίκες...» έχει σημειώσει η Κατιάνα Μπαλανίκα στη συνέντευξή της στη BOVARY.