Η Κέιτ Μίντλετον με λευκά ρούχα παίζει κρίκετ
Η Κέιτ Μίντλετον έπαιξε κρίκετ με αθλητικά /Φωτογραφία: AP
KATE MIDDLETON

Η Κέιτ Μίντλετον έβγαλε τις γόβες και φόρεσε τα αγαπημένα της sneakers -Για να παίξει κρίκετ


Η Κέιτ Μίντλετον αποφάσισε να αποχωριστεί τις γόβες της και φόρεσε τα αγαπημένα της sneakers για να παίξει κρίκετ στο Πακιστάν.

Η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ συνεχίζουν τις επισκέψεις τους σε διάφορα μέρη του Πακιστάν, στο πλαίσιο του επίσημου τουρ τους. Αυτή τη φορά βρέθηκαν στην αρχαία πόλη Λαχόρη.

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ εμφανίστηκε με ένα λευκό salwar kameez του τοπικού brand Gul Ahmed Fashion. Συνδύασε το παραδοσιακό σαλβάρι με λευκό τουνίκ τοπ που είχε κεντημένα λευκά γιασεμιά, το εθνικό λουλούδι του Πακιστάν. Μάλιστα, πρόκειται για ένα πολύ οικονομικό outfit, που κοστίζει 52 λίρες.

Είχε ριγμένο στον ένα ώμο της ένα λευκό σάλι, του σχεδιαστή Maheen Khan. Επέλεξε nude J. Crew γόβες, ασορτί Mulberry clutch και υπέροχα σκουλαρίκια Asprey σε μορφή φύλλου. Είχε τα μαλλιά της κάτω σπαστά, να πέφτουν στους ώμους της ενώ δεν αποχωρίστηκε το χαρακτηριστικό της μίνιμαλ μακιγιάζ. Στη συνέχεια, η Κέιτ έβγαλε τις γόβες και φόρεσε τα λευκά αγαπημένα Superga sneakers της, έπιασε τα μαλλιά της κοτσίδα και έπαιξε κρίκετ.

Η Κέιτ Μίντλετον με λευκό ρούχο παίζει κρίκετ
Η Κέιτ Μίντλετον παίζει κρίκετ /Φωτογραφία:AP

Χθες το απόγευμα, το πριγκιπικό ζευγάρι βρέθηκε σε τέμενος. Η Κέιτ φόρεσε πράσινο ένδυμα με χρυσά κεντήματα και μαντήλα και περπάτησε ξυπόλητη. Επέλεξε κρεμαστά χρυσά σκουλαρίκια.

https://www.instagram.com/p/B3ubRjqFkhX/?utm_source=ig_embed

Στη συνέχεια, βρέθηκαν στο ίδιο νοσοκομείο με παιδιά που έχουν καρκίνο που είχε επισκεφθεί και η πριγκίπισσα Νταϊάνα. Μάλιστα, είχαν και μια περιπέτεια στην αέρα. Στην επιστροφή τους με το αεροπλάνο, είχαν δυσκολία να προσγειωθούν στο Ισλαμαμπάντ δύο φορές και αναγκάστηκαν να επιστρέψουν στην Λαχόρη.

https://www.instagram.com/p/B3ufJkHFkYt/?utm_source=ig_embed
Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον περπατούν ξυπόλυτοι
Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον /Φωτογραφία: Splashnews/Ideal Image




SHARE