Ο γιος του Μπεν Αφλεκ έπαιξε τυχαία με τα παιδιά του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλεντον | 0 bovary.gr
Ο γιος του Μπεν Αφλεκ έπαιξε τυχαία με τα παιδιά του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλεντον | 0 bovary.gr
07|11|2016 09:44
SHARE
ΑΦΛΕΚ ΚΑΙ ΠΑΛΑΤΙ

Ο γιος του Μπεν Αφλεκ έπαιξε τυχαία με τα παιδιά του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλεντον


Δεν είναι λίγοι εκείνοι που θέλουν να δουν από κοντά τα παιδιά του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλεντον, Τζορτζ και Σάρλοτ, με τουρίστες να βρίσκονται έξω από το Μπάκιγχαμ θέλοντας να τα εντοπίσουν.

Αν και πολλοί το επιδιώκουν, σχεδόν κανείς δεν τα καταφέρνει. Ομως, ο 3χρονος γιος του Μπεν Αφλεκ, Σάμιουελ, έστω και εντελώς τυχαία κατάφερε όχι μόνο να δει τον Τζορτ και την Σάρλοτ, αλλά και να παίξει μαζί τους. Ο ηθοποιός αποκάλυψε στο «The Graham Norton Show» πως όσο βρισκόταν στα γυρίσματα της νέας του ταινίας στο Ηνωμένο Βασίλειο, άφησε τον Σάμιουελ σε ένα πάρκο και εκεί συνάντησε, ίσως, τα πιο διάσημα παιδιά του κόσμου. «Παρότι επισκεφτήκαμε το Κάστρο του Ουίνδσορ, τον Πύργο του Λονδίνου και τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ δεν είδαμε κάποιο μέλος της βασιλικής οικογένειας», είπε ο Μπεν Αφλεκ.

 

 

 

 

A photo posted by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on Sep 29, 2016 at 11:59am PDT

 

«Πήρα τον νεότερό μου γιο σε ένα από εκείνα τα κλειστά πάρκα. Ηταν άδειο και παρατήρησα πως υπήρξε μια περίεργη ατμόσφαιρα από τους ενήλικες που ήταν εκεί. Ηταν όλοι καλοντυμένοι και είχαν ακουστικά. ''Για μια παιδική χαρά τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια'', σκέφτηκα», πρόσθεσε ο ηθοποιός.

«Ημουν ο τελευταίος που κατάλαβε πως ήταν εκεί ο πρίγκιπας Τζορτζ και η πριγκίπισσα Σάρλοτ, οι  οποίοι έπαιζαν με τον γιο μου», ανέφερε. Μάλιστα, αστειύετηκε πως ο γιος του κόλλησε «βασιλική γρίπη» από τον βασιλιά της Αγγλίας.

 

 

A photo posted by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on Sep 29, 2016 at 11:30am PDT