Η Μπάρμπαρα Στρέιζαντ χωρίς παντελόνι στο εξώφυλλο του «W Magazine»  | 0 bovary.gr
Η Μπάρμπαρα Στρέιζαντ χωρίς παντελόνι στο εξώφυλλο του «W Magazine» | 0 bovary.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΕΚΠΛΗΞΗ

Η Μπάρμπαρα Στρέιζαντ χωρίς παντελόνι στο εξώφυλλο του «W Magazine»


Είναι 74 ετών αλλά η γοητεία και ο δυναμισμός της μας αφοπλίζουν. Η Μπάρμπαρα Στρέιζαντ φωτογραφήθηκε για το «W Magazine», ποζάροντας στον φακό του μετρ του είδους, Steven Meisel.

Το εξώφυλλο του περιοδικού, αναμφίβολα, φιλοξενεί μια ντίβα που απογείωσε το στιλ της φορώντας μόνο ένα πουκάμισο, μια γραβάτα και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες.

 

 

Η ομορφιά δεν θέλει στιλιζαρισμένες εμφανίσεις για να αναδειχθεί και αυτό η ηθοποιός το γνωρίζει καλά. Η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός και δεν μπορεί να καθρεπτίσει με ακρίβεια την ενέργεια που κρύβει μέσα της μια γυναίκα που έζησε πολλά και χόρτασε την κάθε στιγμή της ζωής της. Σε συνέντευξη της το 2009 στο Associated Press έλεγε «θέλω άραγε να γράψω για τη ζωή μου; Θέλω άραγε να την ξαναζήσω. Δεν είμαι σίγουρη».

Στην εν λόγω φωτογράφιση, η Μπάρμπαρα Στρέιζαντ φόρεσε πουκάμισο Michael Kors, γραβάτα Armani και υποδήματα από την προσωπική της συλλογή Jimmy Choo. Με αφορμή την περιοδεία της για το άλμπουμ της «Εncore Movie Partners Sing Broadway», η Μπάρμπαρα Στρέιζαντ θέλει να μεταφέρει το μήνυμα δυναμισμού των γυναικών. Η Μπάρμπαρα Στρέιζαντ μίλησε για τον έρωτά της με τον Μάρλο Μπράντο και δεν δίστασε να κάνει αναφορά στην Χίλαρι Κλίντον, υποστηρίζοντας ότι οι δυνατές γυναίκες είναι απλά γυναίκες που έχουν άποψη!