@vickykaya_/Ιnstagram
@vickykaya_/Ιnstagram
23|11|2016 13:43
SHARE
Η ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΤΟΥΡΤΑ

Η μία και μόνη φωτογραφία από τη βάφτιση της κόρης της Καγιά στη Βηρυτό! [εικόνα]


Υπό άκρα μυστικότητα βάφτισαν την κόρη τους Μπιάνκα στη Βηρυτό του Λιβάνου η Βίκυ Καγιά και ο Ηλίας Κρασσάς. 

Στο μυστήριο, στο «Παρίσι της Ανατολής» όπως είναι γνωστή η Βηρυτός, που έγινε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε έδωσαν το "παρών" λίγοι καλοί φίλοι και συγγενείς του ζευγαριού. 

Νονά της μικρής έγινε η Κόνι Χιούστον, η πρώτη συγκάτοικος της Βίκυς Καγιά στο Παρίσι, η οποία είναι διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων, και νονός ένας πολύ καλός συνεργάτης του Ηλία Κρασσά. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η επιλογή της Βηρυτού δεν ήταν τυχαία, καθώς εκεί δραστηριοποιούνται επαγγελματικά οι νονοί της Μπιάνκας.

Οι προετοιμασίες είχαν μπει στην τελική ευθεία εδώ και καιρό και το πρώην μοντέλο και επιχειρηματίας έκανε πριν από λίγες μέρες και τις πρόβες για τα ρούχα που θα βάλει. Η Βίκυ επέλεξε μια δημιουργία του γνωστού σχεδιαστή και καλού της φίλου, Βασίλη Ζούλια.

Το γλέντι που ακολούθησε μετά τη βάφτιση ήταν μεγάλο, ενώ ξεχώρισε η τούρτα υπερπαραγωγή για την Bianca με το μεγάλο “Β” στο κέντρο. Ο μπαμπάς της μικρής άλλωστε, που είναι και ιδιοκτήτης μεγάλης αλυσίδας ζαχαροπλαστείων δεν θα μπορούσε να μην προσέξει μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια στο γλυκό της νεοφώτιστης κορούλας του.

Το ζευγάρι δεν θέλησε να μοιραστεί τις ιδιαίτερες και προσωπικές αυτές στιγμές, ωστόσο, στα social media κυκλοφόρησε  η φωτογραφία της τούρτας της βάφτισης με πολλές ευχές για το μωρό, ενώ και ο φίλος του ζευγαριού και σχεδιαστής Στέλιος Κουδουνάρης δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό φωτογραφίες από την τοποθεσία που έγινε το μυστήριο.