FULL IN LOVE

Τελικά τα αγγελάκια ποιους παντρεύονται;


O δρόμος του μόντελινγκ δεν είναι στρωμένος από ροδοπέταλα. Πειθαρχία, στερήσεις, φωτογραφικά – αδιάκριτα- φλας, εξαντλητικό καθημερινό πρόγραμμα και περιορισμένες διατροφικές επιλογές.

Η προσωπική ζωή των σούπερμοντελ προσπαθεί να χωρέσει στην απαιτητική καθημερινότητά τους. Κάποια μοντέλα τα έχουν καταφέρει περίφημα. Συνδυάζουν καριέρα με υγιή συναισθηματική ζωή. Οι αιθέριες υπάρξεις της Victoria’s Secret έχουν αφεθεί στην αγκαλιά των γοητευτικών συντρόφων τους και χαμογελούν. Οι σύντροφοί τους είναι εκεί και τις στηρίζουν σε κάθε τους προσπάθεια, στην ανέλιξή τους στον κόσμο της μόδας. Άλλωστε αυτή είναι και η αξία της συντροφικότητας: να μας πηγαίνει μπροστά. Οι σύντροφοι των μοντέλων της Victoria’s Secret μέσα από τον φωτογραφικό και το love story τους.

Josephine Skriver - Alexander DeLeon

H Josephine Skriver και ο Alexander DeLeon – frontman του αμερικάνικου συγκροτήματος «Τhe Cab» είναι ζευγάρι από το 2013. Το ζευγάρι παραμένει ακόμα ερωτευμένο και δεν παραλείπει να δημοσιεύει κοινές φωτογραφίες στο Instagram.

 

 

Taylor Hill - Michael Stephen Shank

H Taylor Hill βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του ηθοποιού και μοντέλου Michael Stephen Shank. Το ζευγάρι δεν παραλείπει να εκφράζει τον έρωτά του μέσω social media. Οι στόχοι ζωής τους φαίνεται ότι έχουν κοινές συνισταμένες.

 

Κarlie Kloss – Josh Kushner

Ο Josh Kushner είναι ομολογουμένως τυχερός άνδρας που κρατά στην αγκαλιά του την Karlie Kloss. Το ίδιο τυχερή, όμως, είναι και εκείνη. Πέρα από το ότι ο σύντροφός της είναι γοητευτικός, είναι και ένας άνδρας προσγειωμένος, που ξέρει καλά τι θέλει (δραστηριοποιείται στις επιχειρήσεις και είναι συνιδρυτής της εταιρείας Oscar Health). To ζευγάρι είναι μαζί τέσσερα χρόνια.

 

Candice Swanepoel - Hermann Nicoli

Η Candice Swanepoel κράτησε για πρώτη φορά στην αγκαλιά της τον γιο της Anaca τον Οκτώβριο του 2016. Το μωρό, καρπός του έρωτά της με τον σύντροφό της Ηermann Nicoli επισφράγισε την γεμάτη έρωτα σχέση του ζευγαριού που κλέβει τα βλέμματα με την γοητεία του.

 

Alessandra Ambrosiο - Jamie Mazur

Η σχέση τους μετρά 8 χρόνια. Ο Jamie Mazur είναι επιχειρηματίας και ένας σύντροφος που στέκεται τρυφερά και διακριτικά στο πλευρό της Αlessandra. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, την Anja και τον Noah.

 

Romee Stridj - Laurens van Leeuwen

Η Romme γνώρισε τον Laurens μέσω της αδελφής της. Στα εφηβικά τους χρόνια ήταν φίλοι αλλά αυτή η φιλία εξελίχθηκε σε έναν δυνατό έρωτα λίγα χρόνια μετά. Ο Laurens van Leeuwen είναι σύμβουλος επιχειρήσεων και στέκεται στο πλευρό της σύντροφού του με θαυμασμό για την ανέλιξή της στον χώρο της μόδας. Ο ορίζοντας είναι ανοιχτός μπροστά τους.

 

Martha Hunt - Jason McDonald

Η Martha και ο Jason δεν διαφημίζουν τον έρωτά τους. Διακριτικοί και αφοσιωμένοι ο ένας στον άλλον δεν «διαφημίζουν» την σχέση τους. Oι δυο τους συνεργάστηκαν επαγγελματικά στο παρελθόν, όταν ο Jason ανέλαβε χρέη φωτογράφου για καμπάνια στην οποία συμμετείχε η Martha.