Στόλισε το σπίτι της η Μενεγάκη - Με τον Παντζόπουλο και τα παιδιά μπροστά από το δέντρο  | 0 bovary.gr
Στόλισε το σπίτι της η Μενεγάκη - Με τον Παντζόπουλο και τα παιδιά μπροστά από το δέντρο | 0 bovary.gr
ΕΡΙΞΕ ΤΟ INSTAGRAM

Στόλισε το σπίτι της η Μενεγάκη - Με τον Παντζόπουλο και τα παιδιά μπροστά από το δέντρο


Έκανε την έκπληξη η Ελένη Μενεγάκη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το βράδυ του Σαββάτου.

Σε άκρως γιορτινό κλίμα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες από το εσωτερικό του εντυπωσιακά στολισμένου σπιτιού της που με μεράκι διακόσμησε η ίδια έχοντας στο πλευρό της τον σύντροφό της, Μάκη Παντζόπουλο και τα παιδιά της.

 

 

 

A photo posted by @elenimenegaki on Nov 26, 2016 at 11:45am PST

Είναι μια από τις σπάνιες φορές που η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να μοιραστεί δημόσια τόσο ιδιωτικές της στιγμές και οι διαδικτυακοί της φίλοι κατέκλυσαν τον λογαριασμό της από σχόλια και ευχές. Η παρουσιάστρια έκανε την αρχή δημοσιεύοντας φωτογραφία με τα παιδιά της μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο γράφοντας: «Την ημέρα που λατρεύουν όλα τα παιδιά. Το σπίτι μας γιορτάζει». Λίγο μετά οι κόρες της Βαλέρια και Λάουρα πόζαραν για την μαμά τους αγκαλιασμένες. Η παρουσιάστρια συνόδευσε την φωτογραφία με λεζάντα: «Τα κορίτσι μου… Απολαύστε την κάθε ημέρα. Μεγαλώνουν πολύ γρήγορα…».

 

A photo posted by @elenimenegaki on Nov 26, 2016 at 11:50am PST

 

Λίγο μετά, ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του ελληνικού σταρ σύστεμ, Ελένη Μενεγάκη και Μάκης Παντζόπουλος πόζαραν μαζί και η φωτογραφία αναρτήθηκε με μια ευχή: «Αγάπη για όλο τον κόσμο».

 

Το σπίτι της Ελένης Μενεγάκη μύρισε Χριστούγεννα και η παρουσιάστρια δείχνει να βιώνει μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της. Τα παιδιά της μεγαλώνουν και εκείνη τα καμαρώνει πλημμυρισμένη από συναισθήματα αγάπης. Ο Μάκης Παντζόπουλος δεν λείπει στιγμή από το πλευρό της και οι δυο τους θα περάσουν τις φετινές γιορτές με τα παιδιά, τα αγαπημένα τους πρόσωπα και χαμόγελα.

 

A photo posted by @elenimenegaki on Nov 26, 2016 at 12:05pm PST