Βίκυ Καγιά: Σαν Ελληνίδα θεά, με μαύρο soleil φόρεμα | 0 bovary.gr
Βίκυ Καγιά: Σαν Ελληνίδα θεά, με μαύρο soleil φόρεμα | 0 bovary.gr
ΒΙΚΥ ΚΑΓΙΑ

Βίκυ Καγιά: Σαν Ελληνίδα θεά, με μαύρο soleil φόρεμα


Πιο σικάτη από ποτέ η Βίκυ Καγιά!

H Βίκυ Καγιά λίγες εβδομάδες μετά την βάπτιση της κόρης της, Μπιάνκα, που έγινε στη Βηρυτό με στενούς συγγενείς και καλούς φίλους (κάτι αντίστοιχο έγινε και στον γάμο της που τελέστηκε στο Παρίσι τον Ιούλιο του 2014) έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνισή της -μετά την τελετή- με τον σύζυγό της Ηλία Κρασσά στο πλευρό της, στο fashion show του σχεδιαστή Στέλιου Κουδουνάρη. Η Βίκυ Καγιά επέλεξε για την έξοδό της μια δημιουργία του σχεδιαστή που έκλεψε όλα τα βλέμματα (δικαίως!).

Η Βίκυ Καγιά φόρεσε μαύρο soleil φόρεμα, με layers. Η μοναδική της εμφάνιση συνοδεύτηκε από ελαφρύ μακιγιάζ και μαλλιά με χαλαρές μπούκλες αφημένα στους ώμους.

Ένα soleil φόρεμα μπορεί να σε κάνει να μοιάζεις με «greek goddess». Είναι μια επιλογή που κολακεύει την σιλουέτα μιας γυναίκας καλύπτοντας κάποιες από τις ατέλειές της, προβάλλοντας την θηλυκότητα και την κομψότητά της. Αέρινη εμφάνιση που σε κάνει να νιώθεις άνετα, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό look.

Η Βίκυ Καγιά, λίγο πριν τις γιορτές έδωσε μια πολύ σικάτη ιδέα για το ντύσιμο την βραδιά του ρεβεγιόν, φορώντας ένα φόρεμα που δημιούργησε μια από τις πιο λαμπερές εμφανίσεις που έχει κάνει ποτέ.


Δείτε φωτογραφίες από την βραδινή έξοδό της με τον σύζυγό της.