Tα γενέθλια της κόρης της Δέσποινας Βανδή - Η τούρτα - υπερπαραγωγή [εικόνες] | 0 bovary.gr
Tα γενέθλια της κόρης της Δέσποινας Βανδή - Η τούρτα - υπερπαραγωγή [εικόνες] | 0 bovary.gr
Η ΜΕΛΙΝΑ ΕΓΙΝΕ 13 ΕΤΩΝ

Tα γενέθλια της κόρης της Δέσποινας Βανδή - Η τούρτα - υπερπαραγωγή [εικόνες]


«Ετσι ήθελε να γιορτάσει το παιδί μου τα γενέθλιά του φέτος» έγραψε η Δέσποινα Βανδή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσιεύοντας την φωτογραφία που απεικόνιζε την τούρτα γενεθλίων της κόρης της, Μελίνας.

Η μικρή Μελίνα Νικολαίδη, γεννημένη στις 8 Φεβρουαρίου του 2004 έγινε 13 ετών. Η Δέσποινα Βανδή, περήφανη μαμά, συνηθίζει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους σημαντικές στιγμές των παιδιών της (δεν ξεχνάμε ότι το καλοκαίρι ανακοίνωσε την βάπτιση του γιου της Γιώργου στην Κρήτη, με μια φωτογραφία της στο Instagram).

Ετσι λοιπόν την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου, η Δέσποινα Βανδή φωτογράφισε την ομολογουμένως εντυπωσιακή τούρτα της κόρης της δια χειρός της πιστής της φίλης Μάνιας Ντέλου που είχε θέμα το «Μamma mia», την παράσταση που ανεβαίνει στο θέατρο Ακροπόλ και στην οποία η τραγουδίστρια κρατά πρωταγωνιστικό ρόλο. Φαίνεται ότι η μικρή Μελίνα αγαπά πολύ την θεατρική δουλειά της μαμάς της και θέλησε τα φετινά της γενέθλια να έχουμε γεύση... θεατρική!

 

 

 

A photo posted by Despina Vandi (@desp1navandi) on Feb 8, 2017 at 12:07pm PST

 

Η Δέσποινα Βανδή είναι μια μητέρα αφοσιωμένη. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει εκφραστεί δημόσια για την αδυναμία που τρέφει στα παιδιά της. Η μικρή Μελίνα και ο μικρός Γιώργος μεγαλώνουν με τεράστια αγάπη τόσο από την Δέσποινα Βανδή όσο και από τον σύζυγό της Ντέμη Νικολαίδη. Μοιράζονται δραστηριότητες, απολαμβάνουν μια ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή.

Χρόνια Πολλά, Μελίνα!