Τεσσάρων μηνών έγκυος η Σάγια [εικόνες]  | 0 bovary.gr
Τεσσάρων μηνών έγκυος η Σάγια [εικόνες] | 0 bovary.gr
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΕΙΔΗΣΗ

Τεσσάρων μηνών έγκυος η Σάγια [εικόνες]


Εγκυος η Σάγια! Mια τραγουδίστρια που δεν συνηθίζει να απασχολεί την lifestyle επικαιρότητα με την προσωπική της ζωή.

H Σάγια και ο σύντροφός της, Θοδωρής Παπαντώνης – που εργάζεται ως ηχολήπτης- πλέουν σε πελάγη ευτυχίας αφού σε λίγους μήνες θα κρατούν στην αγκαλιά τους τον καρπό του έρωτά τους. Η Σάγια έκανε την αποκάλυψη για την εγκυμοσύνη, με συγκίνηση, στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, «Αλήθειες με την Ζήνα», το μεσημέρι της Τετάρτης 15 Φεβρουαρίου. Η εξομολογήσή της on air γεμάτη τρυφερά λόγια για τον σύντροφό της και για την αλλαγή που ετοιμάζεται να γίνει στη ζωή τους.

«Είμαι χαρούμενη, ευτυχισμένη, έτοιμη για την αλλαγή που θα γίνει σε λίγο καιρό. Σε πέντε μήνες από τώρα στη ζωή μου. Είμαι τεσσάρων μηνών. Είμαι πάρα πολύ έτοιμη γι'αυτήν την αλλαγή. Γνώρισα τον άνθρωπο που ταιριάζουμε φουλ. Από την πρώτη στιγμή κατάλαβα ότι αυτός είναι ο άνθρωπός μου. Από το πρώτο φιλί και μετά, δεν έχουμε χωριστεί καθόλου. Μείναμε μαζί αμέσως».

Πώς ανακάλυψε ότι είναι έγκυος;

«Είχα καθυστέρηση και κάποια στιγμή είπα στον σύντροφό μου, «Ηρθε η ώρα να πάρουμε ένα τεστ;». Το έκανα το τεστ, την ώρα που κοιμόταν, και του το ανακοίνωσα μόλις ξύπνησε και με ρώτησε «Είμαστε;». Και απάντησα «Είμαστε!».