ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΧΑΤΙΡΙ ΤΟΥΣ

Τρελό γέλιο: Μπαμπάδες κάνουν μπαλέτο με τις κόρες τους και ρίχνουν το διαδίκτυο [εικόνες και βίντεο]


Το ότι πολλοί μπαμπάδες έχουν «έρωτα» για τις κόρες του εκφράστηκε με τον πιο γλυκό τρόπο στην σχολή μπαλέτου «Philadelphia Dance Center» στην Φιλαδέλφεια.

Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, μπαμπάδες φόρεσαν τουτού και παρακολούθησαν μαθήματα μπαλέτου, κάνοντας γενναία προσπάθεια για να ανταποκριθούν... στην πρόκληση.

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που δείχνουν τους μπαμπάδες εν δράσει αγκαλιάστηκαν από το Διαδίκτυο και δεν άργησαν να γίνουν viral.

«Οσο και να ευχαριστήσεις αυτούς τους άνδρες που μας έκαναν αυτή την ημέρα τόσο ξεχωριστή είναι λίγο. Ευχαριστούμε, ευχαριστούμε! Happy Valentine's Day» έγραψαν ως λεζάντα από την σχολή χορού σε μια από τις φωτογραφίες.

Στα βίντεο και τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, βλέπουμε μπαμπάδες να κάνουν πιρουέτες, να φοράνε τον κατάλληλο εξοπλισμό μιας μπαλαρίνας και να απολαμβάνουν με την καρδιά τους τις χορευτικές φιγούρες, καταβάλλοντας προσπάθεια και δείχνοντας ότι για τα μάτια των κοριτσιών τους μπορούν να κάνουν τα πάντα.

«Daddy Daughter Ballet Class» oνομάστηκε το πρότζεκτ της σχολής που στέφθηκε από επιτυχία! Oι αστείες στιγμές δεν έλειψαν!

Πολλοί μπαμπάδες δεν μπορούσαν να κρύψουν την αμηχανία τους αλλά αυτή τους έκανε ακόμα πιο χαριτωμένους. Ολα όσα έγιναν στη σχολή έχουν κατακτήσει το Διαδίκτυο.