Η πιο απρόσμενη εμφάνιση στα Οσκαρ: Η Μόνικα Λεβίνσκι! Με μαύρη τουαλέτα και κόκκινη γόβα [ εικόνες] | 0 bovary.gr
Η πιο απρόσμενη εμφάνιση στα Οσκαρ: Η Μόνικα Λεβίνσκι! Με μαύρη τουαλέτα και κόκκινη γόβα [ εικόνες] | 0 bovary.gr
27|02|2017 16:20
SHARE
ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΗ

Η πιο απρόσμενη εμφάνιση στα Οσκαρ: Η Μόνικα Λεβίνσκι! Με μαύρη τουαλέτα και κόκκινη γόβα [ εικόνες]


Eίδαμε πολλές λαμπερές παρουσίες στα φετινά Οσκαρ. Πρόσωπα που δεν χάνουν την ευκαιρία για δημόσιες εμφανίσεις και πρόσωπα που ομολογουμένως είχαμε να δούμε καιρό. Ενα τέτοιο πρόσωπο είναι και η Μόνικα Λεβίνσκι.

Εκανε εμφάνιση στο After Oscar Party του Vanity Fair που άξιζε... Οσκαρ!

To πάρτι του Vanity Fair -που πραγματοποιήθηκε στο Wallis Annenberg Center for the Performing Arts- είναι πια καθιερωμένος θεσμός μετά την τελετή απονομής και εκεί δίνουν το «παρών» προσωπικότητες από όλους τους χώρους της δημόσιας ζωής.

ΑP
ΑP

 

Η Μόνικα Λεβίνσκι εμφανίστηκε απαστράπτουσα φορώντας μια λαμπερή, μαύρη τουαλέτα που συνδυάστηκε με κατακόκκινες γόβες, all time classic συνδυασμός.

Η Μόνικα Λεβίνσκι που ξέρει καλά το παιχνίδι της δημοσιότητας έκανε ιδιαιτέρως σικάτη εμφάνιση που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Η Μόνικα Λεβίνσκι, η οποία έγινε γνωστή παγκοσμίως λόγω της σχέσης της με τον τότε Πρόεδρο των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον έχει δηλώσει:  «Το 1998 γεννήθηκε μια άλλη Μόνικα. Μια γυναίκα την οποία αναγνώριζαν όλοι αλλά αυτοί γνώριζε ελάχιστους. Αυτό ήταν το αποτέλεσμα από την αντίδραση του Τύπου. Καταστράφηκε η φήμη μου από το ίντερνετ, επέζησα όμως, το πάλεψα και στόχος μου πλέον είναι να βοηθήσω τον κόσμο που ίσως βρεθεί στο μέλλον σε παρόμοια θέση με τη δική μου».


 

AP_17058091764466